kawala elektro keman grupyay triton demo mossboard

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar hicham bence kayıt olsun müzik olsun bence iyi demonun tüm sesleri triton studio ya ait bu orgun tr fiyatı moss bordla beraber 3500tl civarı sizce edermi o kadar seslerin hepsi moss bord sesleri

Dailymotion - hicham clip song - une vidéo Musique

Cevap: kawala elektro keman grupyay triton demo mossboard

marakachina usb emo usb ye benzemez bi kere breth yada pedal şart bu sesleri usb yapan varmı? artık piyasayı çıkalım pa55 80 800 gibi demode klavyeler yerine triton studio gibi trinity v3 gibi modernleşelim teknolojisi eskidi biz aynıyız bide bu şekilde çalmayı deneyenimiz oldumu? yada böyle çalmak imkansızmı? spiros kottis neden iyi çalıyor breath controller kullanıyor neden amza iyi çalıyor pedal kullanıyor diye hızlı çalmanın dışında duygu vermek gerek yorumlarınızı bekliyorum aşalım artık bu pa80 800 sevdasını

Neyi nasıl aşıyorsunuz , o demode dediğiniz makinalar hepimizin ekmek teknesi !!!!
Evet triton m3 profesional aletler fakat , yapacağınız işe göre değişir.

demek istediğimde bu ya ekmeğin hakkını verelim aşalım bişeyleri hep piyasa yapmayalım biraz aşalım duyguları klavyede coşturalım dikkat ediyorum pa55 sax olsun yayları olsun hep aynı sıkılmadınızmı? biraz sintilere yönelelim kurzweil triton trinity yamaha dx7 vs... kendi görüşüm ben dx7 kurzweil k2000 trinity ve triton kullandım şimdi audya5 i beklemekteyim

ne kadar boş muhabbettin var yahu.macitvega

marakachina usb ile emo usb yi kıyaslayanmıki oldu ne alaka konuyla.zannederim senin marakachina setle ilgili bir alakan var diyorsun ya o gerekli bu gerekli diye.hele pa55 ne alaka hiç anlamadım.sen hiç çalışma bol bol öğüt ver audyayı bekle.......

marakachina usb emo usb ye benzemez bi kere breth yada pedal şart bu sesleri usb yapan varmı? artık piyasayı çıkalım pa55 80 800 gibi demode klavyeler yerine triton studio gibi trinity v3 gibi modernleşelim teknolojisi eskidi biz aynıyız bide bu şekilde çalmayı deneyenimiz oldumu? yada böyle çalmak imkansızmı? spiros kottis neden iyi çalıyor breath controller kullanıyor neden amza iyi çalıyor pedal kullanıyor diye hızlı çalmanın dışında duygu vermek gerek yorumlarınızı bekliyorum aşalım artık bu pa80 800 sevdasını

selam senin müzik yaptığın yeri ben çok merak ediyorum o kadar kaliteli müzisyen arkadaşım varki hepsi modası geçmiş aletler kullanıyor ayrıca amza ve kottis diyorsun adamlar daha düne kadar 1986 model cz 101 le duyguyu veriyo neresi modern, neden korga bu kadar düşmansın i neden herkesi korgdan caydırmaya çalışıyorsun anlamış değilim yada al bir tane modern cihaz yap demonu koy siteye görelim nasıl kalite olunuyormuş

korg modellerine kastım yok sadece korg modellerinde bi eksiklik hissediyorum şuan korg pa1x model düşünüyorum ritim box olarak korg derken tüm modeller değil mesela 55 yada 800 sadece bu 2 model konusunda yanaşmak istemiyorum yoksa korg un oasys triton trinity gibi modelleri çok hoşuma gidiyor pa800 soundları da iyi ama sorun yaratıyor diye pek yanaşmak istemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel klavyeler eskisi gibi müzik marketler kalmadı eskiden gidip test edebiliyorduk şimdi çok zor