- Enst.
- EBağlama+RolandBK5Türk
Cevap: katil israil yine devam ediyor!!!
Herkes Geldiği Fiyata Gİder...
Herkes Geldiği Fiyata Gİder...
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Ben tekrar ısrarla söylüyorum ben hiç bir partiye oy vermedim siz görüş ile karıştırıyosunuz ne mhp ne akp ne chp işim olmaz tamamen atatürkçüyüm onun ilkelerine sağdığım ama ben bişeyi söylüyim madem beni partizanlıkla suçluyosunuz benim bunda hakkım var asıl partizan olan sizsiniz sürekli site kurallarını bahane edip bişeyleri savunuyosunuz herzaman siz kendinizi haklı çıkarıyosunuz bu zamana kadar hiçbir parti hakkında iyi bişey yazmadım nezaman bi başbakanı yada parti başkanını savunursam ozaman bana partizan diyebilirsiniz.
israil o bölgede komutan gibi birşey olmuş gitmiş. o küçücük ülkede nasıl olurda üstün teknolojik işler çıkar akıl karıştırıyor.
filistin hoyrat eline düşmüş bir gül gibi ülke. işleri çok zor. orada verilen mücadele emparyalizme karşı verilen direniştir. bi zaman topraklarını sattılar yada farklı birşeyler olup topraklarını kaptırdılar bu asla filistinlilere toprak satan ülke etiketi yakıştırması çağrışımı yapmamalıdır.
ülkemiz üzerinde 62 yıldır egemenliği perçinlenmiş abd etkisi nasıl atılamıyorsa filistin üzerindeki israil ve ab ülkelerinin etkisi atılamaz. bu süre ve süreç ister.
ülkemiz siyasilerinin bu açıdan izleyecekleri yol kısıtlı ve dar. yapılsa yapılsa el altından finanse edilir silah verilir. bunun dışında israil bugün filistini kuşatsa hiçbir dünya ülkesinin sert müdahalesiyle karşılaşılmaz. adamlar ekonomik ve dünya siyasi etkinliği anlamında almış yürümüşler.
her ulus kendi mevcudiyetini korumakla yükümlüdür. filistin yıllardır varolma çabası veriyor.
değişimleri yüzyıl başları ve ortası olarak ele alırsak filistin 40 yıl içinde ya yok olacak yada var olmayı başarabilecektir. umarım varolmnayı başarır ayakları üstünde duran bağımsız, taşeronsuz, hainsiz ve işbirlikçisiz bir ülke olur.
Bencede konu rayından devam etsim atatürkçülükle partizanlıgı aynı kefeye sokuyorunuz ben partizan değilim sadece hükümetin şuanki hatalarını söyledim memnuniyetsizliğimi ifade ettim diğer konulardada aynı şekilde savundum her Atatürkçü partizan değildir Atatürkçülükle partizanlığı karıştirmayın benim face imde bile parti ismi yaz sadece görüş yazar bu son mesajımdır benimle ilgili konuyu ben burda kapattım son yorumumdur.