karşılaştırma

Cevap: karşılaştırma

küt küt vuran kitlerle bir saxafon sesi acip pic bender ile sag sol yapip kafa sisirecegine piyanistin yapmasi gerekeni saglam altyapi ile müzik yap.Secenekler korg 500 ile yamaha Or 700 ise Or700 derim.Kaldiki yamaha soundu insana hem caldiriyor hemde okutuyor..

küt küt vuran kitlerle bir saxafon sesi acip pic bender ile sag sol yapip kafa sisirecegine piyanistin yapmasi gerekeni saglam altyapi ile müzik yap.Secenekler korg 500 ile yamaha Or 700 ise Or700 derim.Kaldiki yamaha soundu insana hem caldiriyor hemde okutuyor..

Pa500tr de piyanistin yapmasi gerekenler yokmu hocam öyle bir yorum yapmissinizki pa500tr de sadece saksafon ve sert vuruslar mi var.pa500 tr yi çok hafife almayin.pa500 tr 800 1×2×3× gibi cihazlardan besleniyor.or700tr kötü bir cihaz değil ama bana göre pa500tr daha iyi.edi zurna sesi yok 500 tr de.normal zurnalar var.saglam alt yapilari da var. Kafa sisiren adam or700 de de sisirir.or700 tr ye cok çalışmalar yapildi buna birsey demem bana göre pa500 tr kolay kullanisli.saund daha güzel

sound anlayaşı göreceli olabilir klavyeyi kullananlara söz edilmemesi lazım her piyanist her orgu çalabilir ama hakkını vererek çalan adam her orgu konusturur farketmez neyse tekrar söyleyim bence or700 diyorum

her zaman derim korgun yuz karasi pa500dur diger serilerle arasinda saun farki var bir pa55 kadar bile ses cikista kalite yok or700de eskidi kanka al bitane pa600 yada 800

bnde or700 kullanms brı olarak kesnlkle tercıh ederm v3 plus konusu noldtu tam bılmıyorm oda olunca emo usb okuyor