karma set ıhtıyacım var? (ucretli)

şanslı36

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa-800
arkadaşlar pa-800 orum ıcın karma set ıhtıyacım var.ucretı karşılığında.
ugraşacak arkadaşım varsa görüşelim.
elımde 2 ayrı set var ıkısinden bazı rıtımler sılınecek bazıları alınacak oluru varmı bılmıyorum. 256 ram takacak durumum olmadıgı için ...bu yol daha makul.geldi.
setlerin adlarını şimdi vermeyeyım .görüştüğümüzde vereyım. ısterse ıstedıgım bu rıtımlerın adını yazarım. dıgerlerınıde sılerız.
yanı toplamda 64 mb tekamul etsin.

530 977 98 72 Ankara

Cevap: karma set ıhtıyacım var? (ucretli)

Gerçi PA-800 de bu iş çokmu zor pek anlamış değilim lakin PA-80 de çok kolay bir durumdur. Bence biraz uğraşsan kendin de bunu yapabilirsin. Eski yi tek tek silip üzerine yeniyi yapıştırmak basit bir iş olmalı. Bunun için ne parası öneriyorsun ki? Bence arkadaşlardan yardım al kendin yap hem öğren hemde yenilikler le tanış. Kolay gelsin Saygılarımla,

Ankaradayım bende ara yardımcı olabilirim 5067870443

kardeş,yakın olsaydık yapardım.ben kayseriden ümit.bende3 ay önce pa 800 aldım.aynı sorunla karşılaştım.çözüm basit.hemde kendin öğrenmiş olursun.elindeki 2 setten hangisinin mb küçükse onu yükle.ve daha sonra yüklediğin setin içindeki gereksiz gördüğün ritimleri seç ve kitlerini not al.ama bunu yaparken diğer kullanacağın ritimlerdeki kitlerle aynı olmasın.sileceğin kit ,o ritimlerdede kullanılıyorsa ritim eksik çalar.daha sonra diğer setteki ritimleri ve kitlerini not al,kontrol ederek (ramı 64 mb geçmeyecek şekilde
) orguna yükle.önce kitleri,sonrada ritimleri yükle.böylece sevdiğin ritimleri kendi setine eklemiş olursun.selamlar.kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet bencede hic para falan teklif etmene gerek yok ben 3yildir pa800 kullaniyorum incigini cincigini baya kurcaladim biliyorum:)) yapilacak islemleri tek tek yazayim o sekilde yap sorun olmaz..
1)64mb bir seti yükle ve begendigin ritmleri bul (tek tek) ve buldukdan sonra intro 1-2 variation 1-2-3-4 ve atakta kullanilan perc ve drum kit,i bir kagida yaz eger introlu calinmissa ritm ki genelde öyle yapiliyor cogu introda calinan sesleride yaz bir köseye..

Bu islemi begendigi öteki sesler icinde yap ve kendince bir liste hazirla...

drum-perc ve begendigin sounlarin isimlerini yaz(user 1 yada 2 olarak yaz ki sound un eklentisini ararken kolay bulasin)

Gelelim simdi senin setinin hazirlanmasina

1)drum kit bölümümden yazmis oldugun kit ve perc leri yerlerine kayit et org kit bölümü bos oldugundan yerini otmatik alacaktir..
yok drum kitleri yükledin üstüne yüklemek istiyorsun ve örnek:carsi_isvicre kit kullanmis setteki ritm onu sec tikla ,baktin karsina ahmet kit cikti korkmana gerek yok demekki isim degistirilmis ,kayit et yada etme o kit icinde bulunuyor demektir.

soundlarini da ayni sekilde SOUND bölümünden eklentilerini yükle sonra performansdaki sesi yükle..

Baktin örnek:yayli kemanlar yüklü ama ton olarak kabak kemane sesi cikiyor yerine...o zaman yayli ekranda sesini üzerine tikladiginda sana user 1 yada 2 ikide yerini bulur kayit et dersin ses sorununda ortadan kalkmis olur..

biraz ilk etapda kafa yorar ama alistinmi pa800 hastaliktir birakamasin:)) ben daha rahatladim 256mb cikardim set sorunum kalkti...

kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi: