Karma Seco Setimin Demoları Dinlemeden Geçme

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K
Cevap: Karma Seco Setimin Demoları Dinlemeden Geçme

seco bana kalirsa ufak demolarda sunki ona göre yorumlariz bide senin editledigin ritimleri eline saglik ve bu sayede isminide degistirseler ilk demoyu sen buraya verdigin icin kimse üstlenemez tesekkürler

hellal kardes guzel seyler cikiyor ordaya bu pa 500 tr adam olacak

uğraşan abilerimiz vardır işallah ben ancak bu kadarını yapabiliorum üzerinde çalışılırsa daha çok iyi olur alet teşekkürler

paylaşımlar güzel, uğraşmışsın belli ama davullar teneke gibi .( aletten dolayı ha,

evet abi onlara yapacak bişey yok bide daha tonlu olsa çok güzel olacak davullar

serkan kardeşim yaşın küçük ama emek vermen güzel rtimler de davuldan ziyade darbuka çok öenmlidiri bende mütiş bir set var paylaşacağım zaten piyasadaki emin ol en iyi set kendim yazdım tabi arada beğendiğim setlerden de aldım zafer beye sonsuz teşekkürler yılbaşına girdiğimiz gün paylaşacam ama bazı rtimler hariç sonra zaten bu orgu eleştirenlerden tek bir cvp duyacağız mütiş müzik öğretmenyiim emein ol konserlerde dahil ilahi de dahil zaten düğünler banko piyasadaki en iyi org diyebilirim tabiki pa800 kadar değil ama onun bir altı

yorum için teşekkürler abi bende pa800 den ritimleri çeviriyorum az kaldı düzenlemeler yapıorum paylaşım yapıcam seninkinide bekliorum hocam iyi çalışmalar