kararsız kaldım

PiyaNst aLi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yamaha a300TR
Herkese iyi akşamlar direk konuya girmek istiyorum 6 ay sonra 2.500 TL para geçecek elime diyorum ki acaba hangi orgu alsam Korg Pa500Tr mi yoksa Or700 V2 mi yada daha değişim birşeymi yorumlarınızı bekliyorum önümüzdeki 6 ayı hesaplıyarak yorum yaparsanız sevinirim birde pa500 ün 0 ları hala mevcutmu mevcutsa 6 ay sonrada mevcut olurmu şimdiden teşekkürler...

Cevap: kararsız kaldım

ketron sx 3000 temiz ikinci eli o civarda.... bence başkasına bakma derim saygılar...

hocam al bir tane or700 plus keyfine bak saund felan harika vede samplelerde var içinde birde güncel bir alet.

Herkese iyi akşamlar direk konuya girmek istiyorum 6 ay sonra 2.500 TL para geçecek elime diyorum ki acaba hangi orgu alsam Korg Pa500Tr mi yoksa Or700 V2 mi yada daha değişim birşeymi yorumlarınızı bekliyorum önümüzdeki 6 ayı hesaplıyarak yorum yaparsanız sevinirim birde pa500 ün 0 ları hala mevcutmu mevcutsa 6 ay sonrada mevcut olurmu şimdiden teşekkürler...

hocam 6 ay sonra iki üç adet daha org çıkar siz onları bekleyin :D :D

bence iki orgta güzel or 700 v2 değilde or700 v2plus olabilir ama yinede en doğrusu iki orgu birden deneyip öyle karar verin derim,daha sağlıklı karar vermiş olursunuz

pa500 tr lerin sıfırları tabiki mevcut bence 6 ay sonrada mevcut olur yarın sitede tr solo enstrumanları ve 1-2 tane üstündeki demolardan paylaşıcam onlara bakarsan daha iyi fikir sahibi olursun ikiside güzel org karar senin :)

or700 v2 plus tavsiye ederim aletin alt yapıları çok ıyı tesisatta iyi performans veriyor sadece tuş takımı iyi değil şu anda pa 80 lere nal toplatır. ayrıca piyasada çok iyi setler var yapmış olduğunuz müzik tarzı ne ise ona uygun alet almalısnız.

2orguda dene derim 6ay sonra ne olucağı belli olmaz pa500tr kullanıyorum iyi alet 1aydır kullanıyorum tavsiye ederim tünele git 2sinide dene

Satılık ilanlarında en çok boy gösteren aletleri almada

arkadaşlar yorumlarınız için saolun ama ben heralde korg pa500tr alıcam beyoğluna gitme fırsatım hiç olmuyor pazar günleri izinliyim pazar günleri de dükkanlar kapalı : ) kartal_123 kardeşim dediği gibi inşallah 6 ay snra pa500 lerin 0 mevcut olursa bi tane almayı düşünüyorum bi çok arkadaşım pa80 diyor ama hiç girmicem o işe pa80 kaç yıllık alet performans ına bişe demiyorum ama eskidi artık ne diyosunuz pa500tr ile ilgili güzel video linkleri atarsanız arkadaşlar aleti biraz daha yakından tanımış olurum fırsatım olmuyor or700 ün bi videosunu izledim sitede diyarbakır yöresinin halayıymış mest oldum ya bilmiyorum izleyen varmı kafamda kesin olarak pa500 vardı o videoyu izledim or700de girdi videonun linki burda izlemek isteyen arkadaşlar için http://www.trakyamuzik.net/oyun-havalari/14757-yamaha-700-tr-elektro-diyarbakir-halay.html