Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan dJMlkc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

Bence öncelikle pa2x,yoksa pa800 derim.Her ikiside özellikle pa2x taş gibi alettir.ömrünü savar.Ancak ağırdır,sürekli taşımak zorundaysan çok zorluk çekersin.ondan sonra pa800 gelir kalite olarak pa2x den sonra 10 numaradır.Çok sağlamdır.Sesleri ve ritmleri çok tokdur.Şahane oyun havaları çalar,çok güzel düğünler çıkarırsın.Sana kolay kolayda sorun çıkarmaz.

Pa3x Le modelini öneririm tüm setleri okur kibar ve sağlamdır

pa serisinin hepsini kullandım pa4x hariç,şuan dada pa900 kullanıyorum,harika bir alet bence pa2x den ve pa800 çok daha üstün ve compact bir alet.yinede karar sizin

Korg markasının pa55tr den sonra yaptığı en kalitesiz sound ve kasa pa600 ve pa 900 dür, soud çok acayip anlam veremediğim bir şekilde yapaylık var, tarif edemiyorum.
PA3x le kaliteli kasaya yerleşmiş pa900, ama satarken çok ara bir model zarar ettirir çok fazla, almayı düşünenler ya üzerine birazcık ekleyip pa3x almaya kalkar yada az eksik verip pa900 almaya kalkar.
pa800 desen , hakkında çok vukuatlar var kesinlikle güven olmaz herşeyi yapabilir, hemde fiyatı peformansının artık üzerinde.
pa2x, hala ledleri arıza yapıyor, ara model oldu teknolojisi biraz eskidi ama kasa çok sağlam aliteli ama yinede bu üçü arasında en mantıklı duruyor ama ne bileyim benim içime sinmedi yine ben olsam bunuda almam.
Ben olsam giderpa3x alırım heralde :)

Karar verdim yorumlariniz icin ayri ayri tesekkur ediyorum sizlere pa3x almaya karar verdim :)

ilk başta da dediğim gibi 3x doğru tercih Alicim