Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan dJMlkc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K

dJMlkc

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg Pa 800 dJ
Korg pa900 mü korg pax2 mi korg pa800 mu bu ücü arasinda gidip geliyorum goze carpan arti eksilerini yazarsaniz cok memlun olurum bi karar vermem lazim artik simdiden tesekkurler

Cevap: Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

alicim madem çıtayı yükselttin 3x al kurtul bu dertten :)

Fiyat butcesi sundugum klavyelerden belli hemen hemen sadece üçü arasinda ilker abi

peki bakalım alicim. ustalar bi bilgi versinler o zaman duruma göre değerlendir. bi arkadaşım 2x satıyor aklında olsun.

Pa 2x tabiki..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardeşim bu saydığın klavyeler içinde şu an için alınacak en iyi klavye pa900 dür. Hatta malzeme kalitesini sorun edersen 3XLE modelinide alabilirsin pa900 ile aynı işletim sistemi var ve malzeme kalitesi çok çok iyi. Fiyat olarak da az bir farkla 3x LE alırsın. Ancak benim bütçem bu kadar dersen sadece pa900 ü almalısın. Şu an piyasada okumadığı set yok ve sound olarakta çok iyi....

Düşünürseniz bende pa3x Le var 76 tuş satılıktır kutu ve çanta dahil 5500 TL son

Bir yorumda ben yapayım.Pa 900 kullandım.Güzel yeni teknoloji bir klavye.Ama sound olarak.Mat.Yani piyasa deyimiyle oynat benisi-şıkır şıkır değil.Slovlar Türkülerde iyi.Oyun havalarında az önce yazdığım gibi.Gelelim Pa800 e klavyenin ses çıkış katı kemikli bir alet.Kısaca şıkır şıkır ve oynat benisi var.Ha mp3 olacak,yüksek mb olacak derseniz o başka.Fakat İş yapacağım CANLI ÇALACAĞIM para kazanacağım,oynatacağım derseniz Pa800 10 numara.
Bu arada yaptığım bir pa800 örneği yükledim.Sizde bir yorum yapı lütfen.Sizlerde demolar yükleyinki yeni kullanıcı arakdaşlarımız uygulamalı karar verebilsinler.saygılarımla.

Ekli dosyayı görüntüle korg pa800 misket re altyapı.rar

Ekli dosyalar

• korg pa800 misket re altyapı.rar
    3.6 MB · Görünümler: 303

bence pa 900 saund olarak iyi bir alet.. soundda en önemli faktör kullanılan set kullanılan cihaz dır..
pa 800 bas bir alettir kötü değil iyi bir alet
pa 2x sağlam dır saund 800 göre daha temizdir

pa 800 iş yaparmısın yaparsın.. ama sistem olarak yavas yavas 80 yerini almaya aday çünki üzerinde baya bir yeniler çıktı sistem olarak geriden geliyor ticari anlamda düşünürsen zarar edersin satarkene uzun vadeli kullanırmısın ne zaamn n eyapacağı belli olmaz
pa 2x sağlam temiz saund artı fonksiyonlar özelliği olarak ( hd , mp3 .ekran, tuşe kalitesi , 76 tuş ) 800 den yüksek bir alet.. ticari amaçlı satarkene zarar edersin.. uzun vadeli kullanırmısın .. bir ömür gider :)
pa 900 yeni nesil alet pa 3x modelin geriye tüm ritimleri okuyuor yeniliğe açık .. işletim sistemi 3x nazaran kötü basit bir yazılım yapılmış .. ticari amaçlı satar kene zarar etmessin.. uzun süreli kullanma şansın (0)
pa 3x le kasa hariç 900 aynısı kasa sağlam ömür boyu gider.. ama işletim sisitemi bilemem ticari amaçlı satarkene zarar edersin

özet
klavye ortalama 2. el fiyatları

pa 800 boş 64 ram 3400 tl full dolu 4200 tl
pa 2x 4800 tl 5000 arası
pa 900 4500-5000 tl arası
pa 3x le 5000 ila 5200 arası
pa 3x 6500 ile 7000 arası

yukardaki tablo ya ve seçeneklere bakarsak kemeri sık 3x al rahat takıl :)

yok almam dersen ikinci secenek 900 görünüyor kullan aleti biriktir parayı sat 3x al

Moderatör tarafında düzenlendi:

kesinlikle pa900 derim nerdeyse pa3x ile aynı ve bütün pa setlerini okuyor.pa 800 den ve pa2x den çok üstün bir alet.hepsini kullandım en üstün pa900