karadır kaşların md altyapı istek

Yıldırım4316

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
selamın aleyküm, karadır kaşların Md Altyapısını arıyorum. forumda ve başka mecralarda bir çok altyapısı mevcut ama benim aradığım altyapı orgla çalınmış zurnalı bir altyapı elinde bu dediğime benzer türden altyapısı olan arkadaşlar varmı acaba ? şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

selamın aleyküm, karadır kaşların Md Altyapısını arıyorum. forumda ve başka mecralarda bir çok altyapısı mevcut ama benim aradığım altyapı orgla çalınmış zurnalı bir altyapı elinde bu dediğime benzer türden altyapısı olan arkadaşlar varmı acaba ? şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
Aleyküm selam Aradığın gibi org ve zurna eşliğinde çalınmış “Karadır Kaşların” altyapıları gerçekten çok özel bir tat veriyor..
- Davul Zurna ile Karadır Kaşların: Mehmet ve Oktay Yörük’ün çaldığı bu versiyon, zurna ve davulun geleneksel havasını taşıyor.
- Hadi Saz Çalalım - Karadır Kaşların (Altyapı): Bu altyapı saz ağırlıklı ama MP3 olarak indirilebiliyor, belki org ve zurna eklemesiyle düzenlenebilir.
- Karadır Kaşların - Karaoke - Si Minör: Solo enstrüman ya da vokal çalışmaları için uygun, sade bir altyapı.
Eğer bu örnekler tam olarak aradığın gibi değilse, YouTube’daki yorumlar kısmında ya da müzisyenlerin sosyal medya hesaplarında iletişime geçerek özel kayıt talep edebilirsin.

Ve mp3 olarak konuda yazıyor okuyun. saygılar..

özel yaptırmama gerek yok aslında çünkü önceleri piyasada olan bir altyapı idi ama şuan yok malesef, aradığım altyapıyı bir kaç saniyeliğine dosya ekinde önrek bir dosya yükledim, belki kulağınıza biryerden aşina olacaktır. saygılar.

Ekli dosyalar

• karadır kaşların.mp3
    440.1 KB
emeğinize sağlık teşekkürler lakin dosya ekinde örnek verdiğim altyapıyı arıyorum.