karadeniz havalarına devam uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
biraz fazla oldum kusura bakmayın,ben bu havalara bayıldım..bi kaç horono tek horon haline getirdim
Zippyshare.com

Cevap: karadeniz havalarına devam uzman1972

abi ben bi kemençe aldım ama sesini pek beenmiyorum.. senin 3x ten sample atabilirmiyiz benum kemeçeye:) :) çok güzel paylaşım.. teşekkürler abi not: buton yine kayıp :) teşrif ederse geçerken bırakırım teşekkürünü abi :) veresiye oluyomu :)

teşekkürler ellerine sağlık ne fazlası yaşar abi,
burası paylaşım sitesidir,siteyi süsleyenlerden biride piyanistin demolarıdır,istediğiniz zaman yapmış olduğunuz demoları paylaşabilirsiniz,

Eline sağlık Yaşar kardeşim seb hele gel bizim oralara kesin iş konusunda sıkıntı yaşamazsın :))eline sağlık....

Çok gerçekçi....

Uyyyy! Uşağum! Sen karadenizli olup çıktın valla... Kemençe sesi de çok gerçekçi. Eline sağlık.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolunnuz.youtubede dinlediğim kemençe çalma tekniğini kullandım.kemençede fazla süsleme yaparak çalındımı orjinal tavırdan çıkıldığını fark ettim..bu arada vuralcım senin kemenceciyi gönder ben ona efekt yüklüyim:)
not:ruhi abim teşşekür butonum 4 kişide bitti.abi yeniden gelince butonum kullanırım abim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eline sağlık Yaşar kardeşim seb hele gel bizim oralara kesin iş konusunda sıkıntı yaşamazsın :))eline sağlık....

siizn orda herkeste tabanca var ademcim,şimdi ekmeğimizi elimizden aldılar diye vururlar beni heheheheheheheh