Kara tren - G600 SEMİH

Cevap: Kara tren - G600 SEMİH

kardeşim çok güzel ellerine sağlık,,roland g 600 ün ses tonları gerçekten mest edici bi acaip çok farklı,,çok tatlı,,

kardeşim çok güzel ellerine sağlık,,roland g 600 ün ses tonları gerçekten mest edici bi acaip çok farklı,,çok tatlı,,

ben teşekkür ederim feraza sizden güzel yorumlar geldikçe böyle dahada isteğim artıyo desteklerınız için çok teşekkür ederim sizlere

Gayet güzel.Ellerine sağlık.

Eline, yüreğine sağlık üstad.Kulağım pitchbend eğilmelerini aradı en başlarda ama senin tarzın olduğu için sonradan alıştım.Devamındaki bağlamaları çok beğendim.Devamını bekliyoruz ;)

Ayrıca varyasyon değiştirdiğin yerleri çok doğru seçmişsin diye düşünüyorum.İyi bir dinleyici olduğun da belli oluyor.Aranjör kulağı mı desek buna ;) Notaları da zamanla daha doğru bastın mı çok çok iyi bir müzisyen olursun ki bu hâlin bile aslında birçoğumuzdan iyi.

Ayrıca varyasyon değiştirdiğin yerleri çok doğru seçmişsin diye düşünüyorum.İyi bir dinleyici olduğun da belli oluyor.Aranjör kulağı mı desek buna ;) Notaları da zamanla daha doğru bastın mı çok çok iyi bir müzisyen olursun ki bu hâlin bile aslında birçoğumuzdan iyi.

abicim öncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim hatalarımı düzeltmek bayagı bir zaman alcak çünki ben solağım sağ elimi alıştıralı 2 ay oluyor bu olay çok üzücü ve çok zor benim için :( ayrıca g-600 de ses değiştrdiğin zaman transpozede değişiyor o yüzden setini çok güzel yüklemem gerekli pitchbend kullanmamda hem akor hem ses değiştrmem hem varıatıon değiştirdiğim için pek fazla kullanamadım kulağım müziğe çok yatkın abi dediğin gibi her parçayı dinletiden çalıyorum saygılar...

usta sende akor basmak diye birşey yok mu yaww :D

ellerine sağlık dostum çok güzel çalmışsın ses programını ve o vahdeyi uplood edip bizlerle paylaşırsan çok sevinirim bende de g600 var yeni başladım

kara tren ritimi 5/8 roland bölümünde kullandığım set var kardeş