Kapalı Bu Nasıl Bİr Sitedir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu Nasıl Bİr Sitedir..

bu site zafer kardeşimin dediği gibi acaip bağımlılık yapar baştan söyliyim :D aramıza hoş geldin kardeşim :)

bu siteye yanlış hatırlamıyorsam rast gele google arama motorunda bir şarkı aramak vesilesiyle 2009'da katıldım ve hala buradayım, evet herkes birbirine yardım ediyor, hatta Roland firması bu gw-8 satışlarının patlamasından dolayı bu siteye teşekkür etmeli.

hoşgeldin gerçekten burada ben çok güzel arkadaşlıklar edindim sende işi sıkı tut burada dost çok saygılar.....

hoşgeldiniz.Bağımlılık yapıyor ciddi derecede bu platform hazırlıklı olun..:)

hepinize çok teşekkür ederim..hepinize bağımlılık yapmış :D HOŞBULDUK

sn cenk aramıza hoşgeldiniz bu platformun ebedi düzeni bu olmuştur burda bahsi geçen yalnış tarzda kişivekonuşmalara yer yok herkez aile gibidir ve tanışmıştır saygılar keyifli forumlar dilerim

benden de slm lar olsun aramıza hoş geldiniz ben deniz trakyakolik alkolik meyankolik dj-ramon saygılar....:)

Abicim ben daha 16 yaşındayım.Kimi arkadaşlarım bilgisayardan bi kaç gün ayrı kaldıklarında online oyunlarını merak ederlerken ben kendimi yiyorum acaba TM'de ne oldu ne bitti, Dr. Salim, Batuh abi, Can Başar üstad yeni şeyler yaptılarmı, son çıkan popların alt yapıları paylaşıldımı diye.Anlayacağın bağımlılıktanda öte. ***...TM Ailesi'ne hoşgeldin...***

Arkadaşlar "piyanist_cenk" isimli üye eski ve yasaklı üyemiz "Ali_24'tür.Daha konuyu okur okumaz yazma şeklinden o olduğunu anladım ve IP kontrol işlemlerinden sonra yasaklı üye olduğunu tespit ettim.Farklı hesaplar açarak birde bunun gibi sitemizi tabir-i caizse pohpohlayan konular açıp sükse yaratmaya çalışarak kendini eski banlanan üye değilde yeni üye olduğuna inandırmaya çalışıyor, ve siz değerli üyelerimizin iyi niyetini kullanmaya çalşıyor ama yemiyoruz.Yaşını 30 göstermiş kendisi daha 16-17 yaşlarındadır. O yüzden tarafımca banlanmış ve bundan sonra da tespit edildikçe tarafımca banlanacaktır.

Bilginize.

Moderatör tarafında düzenlendi:

haberci_arif hocam aynen ...kaçkez üye oldu bu kişi zaten farklı nicklerle 15 16 yaşında biri ..ne yazıkki yalanla dolanla burda bişeyler yapmaya çalışıyor .. anlamış değilim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri