Kal benim için (or700v2plus)

Cevap: Kal benim için (or700v2plus)

hocam ritmi biz yazdık sorması ayıp olacak ama kimden aldınız nasıl gecti elinize
hadi bakalım rastgele

hocam ritmi biz yazdık sorması ayıp olacak ama kimden aldınız nasıl gecti elinize
hadi bakalım rastgele

ölemi o zaman çok teşeklkür ederiz ben bu klavyeyi almadan pa 55tr vardı ondada bu ritim vardı bizim sevdiğimiz bir parça bunu bu kalvyeyi alınca trakya müzikte link vermişti biri kim oldupunu bilmiyırum ordan indirdim...

midiyi burdan paylaşsanda bizde faydalansak kardeşim..

istenilirse neden olmasın

kardeşim performans güzel. paylaşım için teşekkürler. tamam midi ama senin üzerine çaldığın bölüler süslemelerde çok güzel bunuda belirtmerk isterim. benim bir ricam olacak midiyi istemiyorumda kayıt yaptığın telefonun marka ve modelini yazarmısın. görüntü kalitesi önemli değil benim için ama ses kalitesi çok iyiymiş banada lazım böyle bir telefon. en azından bende çaldığım mekanda butarz kayıtlar yapmak istiyorum.

kardeşim performans güzel. paylaşım için teşekkürler. tamam midi ama senin üzerine çaldığın bölüler süslemelerde çok güzel bunuda belirtmerk isterim. benim bir ricam olacak midiyi istemiyorumda kayıt yaptığın telefonun marka ve modelini yazarmısın. görüntü kalitesi önemli değil benim için ama ses kalitesi çok iyiymiş banada lazım böyle bir telefon. en azından bende çaldığım mekanda butarz kayıtlar yapmak istiyorum.

öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ve gelelim görüntü ve ses kalitesi bu bir telefon değildir sony marka lı hd bir kamera aldım 300 tl ye