Kadirbey1985 - Telli Turnam (Yeni Türkü) "Roland GW-8"

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Kadirbey1985 - Telli Turnam (Yeni Türkü) "Roland GW-8"

GW-8 in alaturka sesleri ile icra ettiğiniz Yenitürkü'nün bu şarkısı, diğer demolarınız gibi yine çok hoş olmuş. Ritimdeki devam eden alkışda çok yakışmış. Emeklerinize sağlık Kadir hocam.

güzel olmuş
mandolin tremolo yada buzuki tremolo ile güzel olur.Özellikle melodiye üçlüsünden; 1. ve 3. sesler birlikte.(Giriş kısmı ve özellikle sakın çıkma patika yollara diye başlayan bağlantı kısmı)

(tereciye tere satmak olarak algılanmasın...:) Kadirbey1985'ın dinleyici ve hayran isteği olarak algılansın :))

güzel olmuş
mandolin tremolo yada buzuki tremolo ile güzel olur.Özellikle melodiye üçlüsünden; 1. ve 3. sesler birlikte.(Giriş kısmı ve özellikle sakın çıkma patika yollara diye başlayan bağlantı kısmı)

(tereciye tere satmak olarak algılanmasın...:) Kadirbey1985'ın dinleyici ve hayran isteği olarak algılansın :))

estafurullah ))) :cool:

şarkıda buzuki,kanun,ud,klarnet,akordiyon,brass,tamburasi tremololu. (mandolin-buzuki gibi ses veriyor)

Moderatör tarafında düzenlendi:

eline yüreğine sağlık bizlere bol bol demo hazırladığın için

emegine saglik gayet hos bi calisma olmus

Eline, yüreğine sağlık Kadir.

On yaşında falandım herhalde ilk orgumu aldığımda. =) O zamanlar beyaz eşya satan dükkanlar çok meşhurdu. Yan komşumuz böyle bir dükkandan yamaha marka bir org almıştı Ben de ondan görüp aynısını aldırmıştım bizimkilere. Bu şarkıyı çok çalardım o orgla. = ) O günleri getirdin aklıma.

Bu arada şarkının orijinal adı Telli Telli yanılmıyorsam.

Bu alana bir cevap yazın...