Kadirbey1985 - Kutupta Yaz Gibi (Baha)

Cevap: Kadirbey1985 - Kutupta Yaz Gibi (Baha)

ya kadir kusura bakma çalışmanı dinleyeyim dedim ama maalisef site kapatılmış....

saygılar

ya kadir kusura bakma çalışmanı dinleyeyim dedim ama maalisef site kapatılmış....

saygılar

Yıldıray abi, DNS ayarlarını değiştirince site açılıyor. bende site açılıyor ama en kısa zamanda alternatif linki vereceğim burada.

iii işler yapıyosun afferim sana.....GW-8 iii klavye bence.sesler herşey çok şık olmuş.sana tavsiyem mutlaka şarkı söle...sesini kullan bi de her şarkıya kendi ritmini yaz .iii özelliktir....dinle bu yaşlı ve hala rolandcı halit hoca nı

Moderatör tarafında düzenlendi:

iii işler yapıyosun afferim sana.....GW-8 iii klavye bence.sesler herşey çok şık olmuş.sana tavsiyem mutlaka şarkı söle...sesini kullan bi de her şarkıya kendi ritmini yaz .iii özelliktir....dinle bu yaşlı ve hala rolandcı halit hoca nı

halit abi, senin namını duyunca ben de rolandın ölmediğine inandım, evet her şarkıya kendi ritmini yazmak oldukça güzel, zaten böyle bir çalışmam devam ediyor.ama hazıra konuyorum, yani mevcut ritmin üzerinde oynayıp,üzerine kendim yazıp farklı birşeyler yapıyorum. sıfırdan yaptığım 1 tane ritim var,onun sayısını arttırmam lazım.
Roland GW-8 güzel bir org, zaten orgu org yapan da kullanıcısıdır ,kullanmayı bilmektir. zurna sesi elektro bağlama sesi kötü çıkıyor diye bir org kötü sınıfına girmez, rolandın sesleri güzel ;)) idolümüz sensin :)
şarkı pek iyi söyleyemem, mikrofonum da yok ama alayım kendime bir tane mikrofon;işte bilgisayara bağlarım program bulurum internetten şarkı da okurum ;)