Kadirbey1985 - Dilberim

Cevap: Kadirbey1985 - Dilberim

kadircim çok sade ve dinlendirici bir yorum olmuş eline sağlık keyifle dinledim.. birgün fırsat bulabilirsem vokalini yapmak isterim bu parçanın..

eline sağlık abi bide söyleseymişsin keşke

Yapmışsın yine yapacağım Kadir Kardeşim.. harika iş.. Ama arkadaşlara katılıyorum, vokal de yapsan çok şık olurdu..

arkadaşlar yorumlar için sağ olun, vokal işini kıvıramıyorum , ama isteyen varsa buyursun vokal koysun; bakalım benim demonun üzerine vokal nasıl gidiyor, merak ettim şimdiden ;) ))

Eline sağlık çok güzel olmuş. Roland'ın BK-5 OR modeli konuşulsun dursun bu alet de yabana atılacak gibi değil. Ritimler ve sesler çok canlı geliyor. Bir kullanıcı olarak senin yorumunu almak istiyorum. Ev ortamında kullanım için nasıl? İçinde türk sesleri ve ritimleri olarak hangileri var? Ritim ve ses sıkıntısı var mı?

Eline sağlık çok güzel olmuş. Roland'ın BK-5 OR modeli konuşulsun dursun bu alet de yabana atılacak gibi değil. Ritimler ve sesler çok canlı geliyor. Bir kullanıcı olarak senin yorumunu almak istiyorum. Ev ortamında kullanım için nasıl? İçinde türk sesleri ve ritimleri olarak hangileri var? Ritim ve ses sıkıntısı var mı?

bende roland gw-8 ; benim işimi görüyor şimdilik. bk 5 or için birşey diyemem çünkü kullanmadım

gw-8 sonradan ses almaz, orgun üzerindeki seslerle oynaman lazım.

kadir guzel bir calisma olmus fazla suslemeden calmissin keman sesi guzel bende rabab ile fiddle birlestirdim nefis bir solo keman oluyor,paylasim icin tesekkuler.