Kadirbey1985 - Cennet (Roland GW-8)

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
Ferhat Göçer'in seslendirmiş olduğu güzel bir parçanın Roland GW-8 altyapısıyla hazırlanmış hali:::

Cennet

Cevap: Kadirbey1985 - Cennet (Roland GW-8)

Ellerine emeklerine sağlık Kadir. Demo altyapın çok başarılı ve bastığın akorlar çok güzel tınlıyor. GW-8 orta sınıf ekonomide çok güzel bir cihaz. Merak ettiğim kanal kayıt olayı var mı? Bir ara 3-5 günlük GW-8 sahibi iken kurcalamıştım ama bir türlü çözememiştim aleti.

Ellerine emeklerine sağlık Kadir. Demo altyapın çok başarılı ve bastığın akorlar çok güzel tınlıyor. GW-8 orta sınıf ekonomide çok güzel bir cihaz. Merak ettiğim kanal kayıt olayı var mı? Bir ara 3-5 günlük GW-8 sahibi iken kurcalamıştım ama bir türlü çözememiştim aleti.

kanal kayıt olayı derken? roland gw-8 karışık gelir ilk başta,şahsen 2 ay sürdü ve inan bana hala öğrendiğim yeni şeyler var.bu ritimi kendime göre değiştirdim. mesela kroslarıyla oynadım,ataklarına padlar gitarlar ekledim; demek istediğim roland gw-8 dışarıdan ses ve kit almasa da içinde çok güzel imkanlar barındırıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kanal kayıt derken enstrümanları (Toplam 16 kanaldır) ayrı ayrı çalarak üzerine yazma ve kayıt etme özelliği.

16 kanal kayıt özelliği var, ama onları pek kurcalamadım.