Japon halkına üzülüyorum

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
bu onurlu ve gururlu ülke insanlarının başına bunca felaket niçin gelir anlamıyorum.2. dünya savaşında yerle bir olan bu ülke insanları tüm dünya halklarının örnek alması gereken ulusal bilinçle tekrar mükemmel bir ülke kurdular bilimde teknolojide yine dünyaya hakim oldular ama acı çekme onları hiç terketmiyor.:(

Cevap: Japon halkına üzülüyorum

deprem acısını bilen bir toplumuz ve japonların ne çektiğini anlayabiliriz, Allah yardımcıları olsun. 9.0 deprem, üstüne dev dalgalar Tsunami ve nükleer felaket ((

peki birde diğer yüzünü düşündünüzmü bende şahsen çok üzüldüm ama bu adamlar değilmi 12 13 yaşındaki kızları pazarlayan dünyanın en büyük sexopel girşiminde baş rolde oynayan yüce mevlam siz depremle ders almazsanız şimdide suyla karşılık görürsünüz dedi bence şimdide göreceksiniz zamanında çin setti kurulmuştu aynı şekilde bişey yapılırsa şaşırmayın !!

bende dilovası'nda yaşayan halkımıza üzülüyorum.

hemen dini sömürü dini alet etmek ne toplumuz yaw.
araplar çok dindarda onların başına gelenler ne o zaman
başları bitten (.............)eksik olmuyo bunun dini açıklamısı nedir efesbülüü size sorarım.

peki birde diğer yüzünü düşündünüzmü bende şahsen çok üzüldüm ama bu adamlar değilmi 12 13 yaşındaki kızları pazarlayan dünyanın en büyük sexopel girşiminde baş rolde oynayan yüce mevlam siz depremle ders almazsanız şimdide suyla karşılık görürsünüz dedi bence şimdide göreceksiniz zamanında çin setti kurulmuştu aynı şekilde bişey yapılırsa şaşırmayın !!

Aynen üzülmemek elde değil ama herşey ALLAHTAN.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri