Arkadaşlar Doğma Büyüme İstanbulluyum 23 Yaşındayım. Ama Yaş Daha 23 İstanbul'dan sıkıldım.Nedeni İse Trafik,İnsanları,Diger İllere Göre Pahalılıgı vs. Bunlar Çok Sıktı. Çok Kalabalık Her Sabah İnsanların Yüzüne Baktıgında Mutsuzluk ve heran patlamaya hazır bomba gibiler. Arkadaşım İzmir'e Gitti 2-3 Aydır Orada Çok Beğendi İzmiri Ara Sıra Dügünleri Oldugundan Dolayı İstanbul'a geliyor hemen izmir'e dönmek istiyor. Daha İzmiri Göreli 2-3 ay görmüşken. Kaldıgı Yer İzmir Buca
Bana Anlattıgı İnsanları Güler Yüzlü Yaşam Biraz Daha Ucuz Trafik Derdi Ulaşım Derdi Yok İstanbul'a Nazaran Ufak Biryer Olduğunu Söyledi. İstanbul Kadar Renkli Olmadıgını belirtti ki zaten istanbul renklide ne oluyor parası olmayan yine birşey yapamıyor iyi güzel bogazı varda oraya gidincede boş boş sahilde oturmak olmaz yine bir mekana girmek para 1 bardak çay 1 tost 15 20 lira
Planımız Şu Öncelikle Ev Tutacaz 2 Kişi Kalacaz Ev Kiraları 200 300 350 Ytl Arası Bize Göre 1+1 2+1 felan Hatta 3+1 veren bile var
Benim Mesleğim Bilgisayar Üzerine Tamir. Arkadaşım Zaten Müzisyen Dügünlere Çıkıyor Extradan Yapabilecegi İşler Motorize Garsonluk gibi işler. Bende Müzisyenim Ama 6 Senedir Evde Çalıyorum
İnş. Onunla Birlikte Başlayacam Sahnelere Çıkmaya Yanında Ufaktan Ufaktan bunu becerebilirsem zaten maddi olarak hiç bir sıkıntı çekecegimizi Sanmıyorum.
Bu Anlattıklarım Arkadaşımın Görüşü Birde İzmir'in Yerlisinden Veya Yaşayanından Öneri Almak İstiyorum
Bana Anlattıgı İnsanları Güler Yüzlü Yaşam Biraz Daha Ucuz Trafik Derdi Ulaşım Derdi Yok İstanbul'a Nazaran Ufak Biryer Olduğunu Söyledi. İstanbul Kadar Renkli Olmadıgını belirtti ki zaten istanbul renklide ne oluyor parası olmayan yine birşey yapamıyor iyi güzel bogazı varda oraya gidincede boş boş sahilde oturmak olmaz yine bir mekana girmek para 1 bardak çay 1 tost 15 20 lira
Planımız Şu Öncelikle Ev Tutacaz 2 Kişi Kalacaz Ev Kiraları 200 300 350 Ytl Arası Bize Göre 1+1 2+1 felan Hatta 3+1 veren bile var
Bu Anlattıklarım Arkadaşımın Görüşü Birde İzmir'in Yerlisinden Veya Yaşayanından Öneri Almak İstiyorum