İzmir 9/8 Ritim-A300Tr V2 ...

Cevap: İzmir 9/8 Ritim-A300Tr V2 ...

saol kardeşim dediğin demoyu da bir ara yapıp koyarım siteye :)

frden slmlar surekli diyorum a300n tam dugun aleti valla mukemmel olmus

kardeşim orgun kulaklık girişinden laptop un mikrofon girişine bağlıyorum programı açıyorum kayıdı yapıyorum bu kadar böyle net kayıt oluyor kullandığım program audacity...

bu programı yükledim bilgisayarıma, kayıt yapmak için program içerisinde ayarlamalar yapmak gerekiyor mu? önerdiğin ayarlamalar var mı? iyi kalitede kayıtlar yapmak istiyorum.

bu programı yükledim bilgisayarıma, kayıt yapmak için program içerisinde ayarlamalar yapmak gerekiyor mu? önerdiğin ayarlamalar var mı? iyi kalitede kayıtlar yapmak istiyorum.

abi düzenle menüsüne gir ordan prefences e gir ordan altta channel yazan yeri mono yap daha sonra mp3 olarak kayıt etmek istiyorsan lame_of_audacity programını bul kur ondan sonra mp3 olarak kayıt edebilirsin bide programdaki mic sesini kıs sonra kayıtlar kötü oluyor

usta o programı yükledim.. bi kayıt yaptım acayip berbattı, sanırım ayarları yapamadım.. neyse vala ugrasılacak iş değil :D orgu çalmak ayrı dert , kayıt programları ayrı dert.. en güzeli hücum

valla kardeşim ilk önce midi olarak kayıdı yapıyorum sonra kablo ile bağlıyorum org u programı açıyorum kayıt yaparken org tan ses ayarını yapıyorum kayıt alıyorum bu kadar ...

usta o programı yükledim.. bi kayıt yaptım acayip berbattı, sanırım ayarları yapamadım.. neyse vala ugrasılacak iş değil :D orgu çalmak ayrı dert , kayıt programları ayrı dert.. en güzeli hücum

valla senin pc ile alakalı da olabilr ben o programla çok net kayıtlar alıyorum ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi düzenle menüsüne gir ordan prefences e gir ordan altta channel yazan yeri mono yap daha sonra mp3 olarak kayıt etmek istiyorsan lame_of_audacity programını bul kur ondan sonra mp3 olarak kayıt edebilirsin bide programdaki mic sesini kıs sonra kayıtlar kötü oluyor

ben dediğin ayarları yapmadan ve bende mp3 olarak kaydetmek isteyince onu soruyordu sonra shungs waw to mp3 programını kurdum ilk önce waw olarak kayıt ediyorum sonra mp3 yapıyorum

ritm güzel olmuş bence a300 de daha iyisi yapılamaz.

Bu alana bir cevap yazın...