- Enst.
- Yok
Cevap: işte rolan bk5 or
BAŞKA SÖZE HİÇ GEREK YOK İNSANLARIMIZ ALIŞMIŞ HEMEN ÖN AYARGILI OLMAYA BU ALET GW 8 LE AYNI OLMADIDIĞINI DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM BEN YİNE YAZIYORUM İÇERESİNDEKİ DRUM ve PERCUSYONLAR ve SAMPLE SESLER TAMAMEN YENİDEN YAPILMIŞTIR VE TÜRK MÜZİĞİNE UYUMLUDUR.BU ÇALIŞMALARI SAYIN EMRAH BEY YAPMIŞTIR VE ÇALIŞMALAR BİTMİŞTİR.BU BK-5 OR MODELİ ADI ALTINDA ÇIKAÇAKTIR AYRICA İÇERİSİNDE 20 CİVARINDA TÜRK RİTİMİYLE BERABER SATILACAKTIR.FİYATTA GW 8 in ÇIKIŞ FİYATIYLA HEMEN HEMEN AYNI OLACAKTIR.
SAYGILARIMLA..
Bu alet pratik ve çok özelliği var. Okumadan görmeden ön yargılı olmayalım. Bk7m modeli korkunç sattı ve yeni 1.06 osuyla eksikleride giderildi. Roland ağır ağır geliyor. Bu modelde artık g600 a benziyor sözünü duymayacağız. Tonlama değişmiş. Eğer türkiş kit ve seslerde başarı sağlanırsa bu alet yılda 2000 adet satar. Transpozeli ve tempo ayarlamalı mp3 playeri, mp3 den istenilen frekansı silme,davulun her sesine uygulamalı paremetrik eq vs vs. Karşınızda çok gelişmiş bir alet var. Tipini falan boşverin.. Yeterki sesler beğenilsin......Elinizdeki org kaç mezur ritim yazıyor... Bu alet 133 mezur yazıyor.....Davulun her sesine ayrı ayrı paremetrik eq. uygulayan başka org varmı...(bas,midle ve tiz pa3x uyguluyor ama paremetrik değil) Hele mp3 den istenilen mezur işaretlenerek loop şeklinde tekrar ve üzerine canlı perf.çalma özelliği çok şaşırtacak.....Rolandın ayak sesleri......
BAŞKA SÖZE HİÇ GEREK YOK İNSANLARIMIZ ALIŞMIŞ HEMEN ÖN AYARGILI OLMAYA BU ALET GW 8 LE AYNI OLMADIDIĞINI DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM BEN YİNE YAZIYORUM İÇERESİNDEKİ DRUM ve PERCUSYONLAR ve SAMPLE SESLER TAMAMEN YENİDEN YAPILMIŞTIR VE TÜRK MÜZİĞİNE UYUMLUDUR.BU ÇALIŞMALARI SAYIN EMRAH BEY YAPMIŞTIR VE ÇALIŞMALAR BİTMİŞTİR.BU BK-5 OR MODELİ ADI ALTINDA ÇIKAÇAKTIR AYRICA İÇERİSİNDE 20 CİVARINDA TÜRK RİTİMİYLE BERABER SATILACAKTIR.FİYATTA GW 8 in ÇIKIŞ FİYATIYLA HEMEN HEMEN AYNI OLACAKTIR.
SAYGILARIMLA..