İstanbul dan satılık Full Korg Pa-80 Harddiski

usta kart takılı son ne olur fiyatta

Canım bu harddisk i hazırlayan kişi düşün ki 3 ay emek vermiş ve içinde bulunan herşeyi org ile sorunsuz kullanılabilecek hale getirmiş bende orguna takıp deneyip teslim edeceğim bu kadar hizmete sence 100 TL çokmu ki son fiyat soruyorsun. Anlayacağın bu harddisk sıradan orga takılıp ta problemli nevalelerden oluşmuyor ve fiyatı sondur asıl sahibi bana, sende karını koyarak sat demişti ben kar mar düşünmüyorum ve verdiğim fiyat satıcının gerçek fiyatıdır. Saygılarımla,

pa 60

pa 60 kart takmak istersem maliyeti bana neye cıkar ve nereden bulabilirim kartı yuvayı

Konu guncel Kalsin

Paylasim icin Ustat Tesekkurler

Korg Pa800 ve Pa2x için Baykal USB Dinleyiniz

giris.jpg

Baykal Müzik-Korg PA800 Baykal Set

Cevap: İstanbul dan satılık Full Korg Pa-80 Harddiski

İlanda ki 40 GB harddisk satılmıştır.

Arkadaşlar 3 tane daha çok temiz Harddisk geldi yeni ilan falan açmıyorum. sadece şunu söyleyeyim yukardaki tüm bilgi ve dosyalar bu harddisklerde mevcuttur. Bu hardiskler her tanesi 60 GB dir ve tane fiyatı 120 TL dir. Şartları aynıdır. Markaları SAMSUNG dur. Alıcılar eğer arzu ederlerse 15 TL bir bedel daha ödeyerek KİNGSTON marka 8 GB flaş bellek içine bu dosyalar yedeklenmiş bir şekilde gönderilecektir. Kargo ücreti her zaman ki gibi alıcılara aittir. İstanbul da olanlar ise lütfen bana gelsin tüm özelliklerini anlatarak, org üzerinde uygulayarak, orga sök tak işini anlatarak ve göstererek birlikte takalım. Deneyelim. Eğer hoşumuza gider ise alalım. En ufak bir sorun veya pürüz de almaktan vazgeçebilirsiniz. İDE harddiskler artık üretilmiyor. İkinci el temizini, düzgün çalışanını bulmak son derece zordur ve bayağı da pahalıdır. Bu harddisklerin tüm kontrolleri yaptırılmış ve üzerilerinde kontrol edildiklerine dair bantları bulunmaktadır. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar bu 3 harddisk son derece temiz, sağlam ve kullanışlıdır ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Ben bu işi bırakmıştım bunları bana veren arkadaşımın yoğun ısrarı sonucu tamam dedim fakat gerçekten alınır ürünlerdir. Saygılarımla,

Ayne hocam ıde hardisk artık yok normalde hardisk ler ucuz

Güncel kalsın,

İlan günceldir. Saygılarımla,

60 MB lik harddiskler için İlan günceldir, Saygılarımla,