İs50 bir sorum var dostlar

polatoğlu

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
GW8, bk 5 or.
merhaba muhterem arkadaşlar yeni başlıyorum bir is50 aldım çözmeye çalışıyorum bir sorum var yardımcı olabilir misiniz. ses bankasından tuşları değiştirmeden aynı anda 3 farklı sesi klavyeye nasıl atarım. teşekkürler. saygılar.
örnek parça selahattin özdemir "gece olunca"

Cevap: İs50 bir sorum var dostlar

Kardeş sorunu doğru anladıysam eğer;upper 1 ve upper 2 olmak üzere 2 sesi aynı anda çalabiyorsun İs50de.Yapman gereken,ekran altında en solda olması lazım;upper 1 düğmesi var (hani ekran altındaki altlı üstlü tuşların en sağındaki) o düğmeye basınca seçtiğin ses upper 1 de kalıcak.Hemen solundaki düğme ise upper 2.Upper 2 düğmesine basıpda ses seçersen o da upper 2 sesin olucak.Yani upper 1 e mesela a11 piyano verdin.Upper 2 yede b18 klarnet seçebiliyorsun.Orgun sol tarafındaki bölümde ise ya upper 1 yada upper2 veya ikisini aynı anda seçebiliyorsun diye hatırlıyorum.Bir dene istersen,yanlış hatırlayıp yardımcı olamadıysam affola.

Cevap: İs50 bir sorum var dostlar

ufuk kardeş teşekkür ederim ama söylemek istediğim o değil. roland çalıyor bu özellikte acaba sadece bu özellik roland da mı var. korg da yok mu. ben korgun tüm özellikleri roland dan fazlasıyla var biliyorum. biliyorum. şu linki bir dinler misiniz. roland kullanıyor sanatçı

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=d_WIjAienPI]YouTube - Selahattin Özdemir Gece Olunca..[/ame]