İs 40

ozgursultan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yamaha a 300 tr
Müzisyen arkadaşlar; elimde a 300 tr var değiştirmek istiyorum is40 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? gönlümde birde pa 55 tr var (onun tuşları bence biraz oyuncak gibi)biraz daha para biriktip onumu almalıyım ? is40 buldum bi tane son tuşuna bi bastıp basış o basış çöktü kaldı, bu org sizce yaramazmı? ne yapmam gerekiyor, şimdiden teşekkürler yorumlarınız için :)

Cevap: İs 40

Müzisyen arkadaşlar; elimde a 300 tr var değiştirmek istiyorum is40 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? gönlümde birde pa 55 tr var (onun tuşları bence biraz oyuncak gibi)biraz daha para biriktip onumu almalıyım ? is40 buldum bi tane son tuşuna bi bastıp basış o basış çöktü kaldı, bu org sizce yaramazmı? ne yapmam gerekiyor, şimdiden teşekkürler yorumlarınız için :)

Merhabalar...

Hocam böyle yapmayın lütfen ; soruyu öyle bir sormuşsunuz ki cevap yazmak istedim.Bisküvi mi bu hocam dokununca kırılsın? Baktığınız o cihaz demek ki sorunluymuş.Ama şanslıymışsınız ki aldıktan sonra kırılmamış."Made in Italy"dirler.Çok sağlam cihazdır.Kimse beni yanlış anlamasın ; soruyu soruş şekliniz bana garip geldi de ; kusuruma bakmayın...

Ben dokuz yıl "Korg İS50B" kullandım (2. el almıştım) Dokuz yılda en ufak bir sorununu görmedim.Hakverirsiniz ki cihaza kötü bakarsanız en sağlamı bile dayanamaz.Şu yönden haklılık payınız olabilir :"evet artık eski cihazlar" doğru...

"A300" den sonra bence iyi bir tercih olabilir ;size kalmış.Ben tavsiye ederim...

"PA55 TR" derseniz fiyat farkı çok fazla...Fiyat olarak İS serisi çok daha makul bildiğim kadarıyla.Burada maddiyat öne çıkıyor tabiki.Alabilirseniz PA55 alın ;çok daha makul bir fiyat aralığı derseniz İS serisinden alın...(Tamamen maddi sebepler yönünden yorumladım.PA55 i bilmediğim için teknik analiz yapamam.)

Tercihiniz (ne yönde olursa olsun) yeni cihazınız şimdiden hayırlı olsun...

(Anlatamamışım sanırım; tuşa bastım takılı kaldı bunu anlatmaya çalışmıştım kırılmadı yani :) Ayrıca beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.

ben 3 sene pa 55 kullqndım güzel aletdir tavsiye dedrim is 40 da iyidir ama bence sana oda yetmeyecektir is40 ı d değiştirmek istiye bilirsin bence alailiyosan temiz bi 55 al sağlıcakla kal

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri