H hiko Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 10 Ağu 2010 Mesajlar 472 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Konum İstanbul Enst. G800 5 May 2012 #11 Cevap: intro vazgecgönlüm Orhan baba mı yaptı bunu ? ellerinize sağlık, sitede bu zamana kadar dinlediğim en güzel intro. Gerçeten çok beğendim
Cevap: intro vazgecgönlüm Orhan baba mı yaptı bunu ? ellerinize sağlık, sitede bu zamana kadar dinlediğim en güzel intro. Gerçeten çok beğendim
H huntera Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 181 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 47 Enst. Yok 5 May 2012 #12 Cevap: intro vazgecgönlüm yalnız şarkının introsu değil birader ana ezgiyi çalmışsın şarkıyı bir daha dinle
Cevap: intro vazgecgönlüm yalnız şarkının introsu değil birader ana ezgiyi çalmışsın şarkıyı bir daha dinle
)-: U@U (-: Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 10 Mar 2006 Mesajlar 838 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 46 5 May 2012 #13 Cevap: intro vazgecgönlüm huntera' Alıntı: yalnız şarkının introsu değil birader ana ezgiyi çalmışsın şarkıyı bir daha dinle Genişletmek için tıkla ... Evet ana ezgiyi çaldım intro olarak kaydettim. Dinlemeye gerek yok.
Cevap: intro vazgecgönlüm huntera' Alıntı: yalnız şarkının introsu değil birader ana ezgiyi çalmışsın şarkıyı bir daha dinle Genişletmek için tıkla ... Evet ana ezgiyi çaldım intro olarak kaydettim. Dinlemeye gerek yok.
G gökhan Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 433 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 34 6 May 2012 #14 Cevap: intro vazgecgönlüm abicim bu şekilde alt yapısını yaparmsıın bunn