ilkokul 4.sınıf yıl sonu gecesi ne çalarsınız??

Cevap: ilkokul 4.sınıf yıl sonu gecesi ne çalarsınız??

bu önerilere ilave olarak barış mançodan bir kaç şarkı ekleyebilirsin.tarkandanda istiyorlar.
klavyeci07.

Teşekkürler ferdesu hanım.Hangi şarkıları istiyorlar rica etsem söyleyebilirmisiniz...

Güncel pop şarkılarını çok isterler tahminimce, eğer velilerde orda olursa ki büyük ihtimalle olacaktır sonlara doğru da klavyeden oyun havaları çalarsan hocam gayet güzel bir program olur.Sonuçta her kitleye hitap etmek lazım..

valla ben beş altı sene önce çok çalıyordum okul gecelerinde o zamanların yeni tarkan şarkılarını istiyorlardı.iki üç tane yenilerden olsa olur.barış mançodanda üçtane filan koyun.isim verip yanıltmak istemem:D:Dgece olması iyi velilerle gelirler oyun havaları iyi gider.başlayana kadar sonrası gelir zaten.fazla taviz verme:Dbaşa çıkamazsın sonra:D:D

bende 10.yıl marşı çalmıştım güncel pop şarkılar toplumsal msj vere n şarkılar çok işe yarar bütün dünya buna inansa vs.. gibi şarkılar veliler varsa zaten koyver gitsin düğün gibi bence

Çok teşekkür ederim değerli arkadaşlarım...Çok yardımcı oldunuz..Sağolun...

Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

hocam bende hiç yapmadım ama o kitleye hitap etmek çok daha kolaydır buna eminim... onlara başta şu yeni çıkan hadisenin söylediği tarzda mp3 aç biraz oyala cocukları yorulsunlar, ardından anons et birazda değerli öğrenci velilerimizi sahneye davet ediyoruz diye :) çocukları oturtturmayı unutma bu arada... sonra düğün tarzında devam... oryantal,roman ağırlıklı yap,

hocam bende hiç yapmadım ama o kitleye hitap etmek çok daha kolaydır buna eminim... onlara başta şu yeni çıkan hadisenin söylediği tarzda mp3 aç biraz oyala cocukları yorulsunlar, ardından anons et birazda değerli öğrenci velilerimizi sahneye davet ediyoruz diye :) çocukları oturtturmayı unutma bu arada... sonra düğün tarzında devam... oryantal,roman ağırlıklı yap,

Teşekkür ederim kardeşim....

Gülşen, Hadise başta olmak üzere güncel pop sanatçılarından ritmik parçalar tavsiye ederim.

şöyle bir toparlarsak eğer misafirler gelmeye başlayınca ya kadar güncel pop şarkılar laptoptoptan sonra barışmanço eski şarkılarından tarkan burak kut olabilir biraz toplumsal bıraz çocuklara hitap eden şarkılar ve güncel oyun havaları

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri