İlk Orgunuz Neydi?

Cevap: İlk Orgunuz Neydi?

hayatımda ilk hayran kaldıgım org 17-18 yıl önce roland e 56 idi...öndan öncesi çocuklugumda ozaman almanyadan gelen kıyafet elektronik ürünler içeren kalınca katalok dergilerin müzik bölümlerindeki orglara bakarak imrenirdim ozamandan bu yana org sevgim eksilmedi...:)))

medeli 5a ilk çocukluk orgum, kawai ara-10 arabic, korg i5s, roland e-86, yamaha psr a1000, korg pa1x şuan kullandığım... :)

casio ca-401 tonebanktı :)

casio pt-10 ilk çoçukluk orgumdu

medeli mc120-tr ilk orgum şuan tabikide Pa500 Tr

Piranha marka org. Toptan-perakende satış yapan bir mağazadan almıştım.Çok olmadı 3 sene önce. Şimdi or700 ümle mutluyum.

Benimde ilk orgum Stereo Keyboards diye ufacık birşeydi. :)

Benimde ilk orgum Casıo at1 ve ondan sonra yine bir başka casıo. Yalnız bu at1 den biraz daha düşüktü. Modelini bilmiyorum üstünde yazmıyodu :D Üstü mavi renkli bişeydi. Şuanda xd9 kullanıyorum. Hayalimdeki cihazları sorarsanız aslında günden güne deişiyor. Bugünkü hayalim Yamaha Tyros 4 Gerçekten harika bi cihaz. Pa3x de güzel. Fey EKM 512 yide takip ediyorum. Belkide o olur yeni cihazım.

Yıl 1992 Almanyada yaşayan bir amca getirmişti hevesle amıştım Yamaha PSS 780 ne güzel bir aletti ufacıktı daha sonraları roland e35-e40-e70-gem vk7- korg-is4-ix300-is40 ve Yıl 2012 20 yıl sonra tekrar Yamaha PSR A2000 ,,,

aileden gizli olarak bi arkadaşımla gazetede resmini gördüğümüzbüyük hayallerini kurdugumuz (çünkü resimde kocaman görünüyordu) bi org aldık şimdi japon pazarlarında satılan 25-30 santim e 10 cm olanlardan bi org geldi bize ..parayamı acırsın.hayallerine mi ?
sonra 1i yetmezmiş gibi 2ciyede kandık ooooo o daha beter.
onlarda biraz şarkı nakaratlrını filan çalıyordum ve org aramaya başladık ...sonraki ilk orgum technics kn 800 dü ,,

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri