Ilgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın by_Nazlı&ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Kızım Peppe izlerken öğrenmiş...
Ben de altyapıyı hazırlayıp O'na söyletiverdim,oldukça keyifli oldu bu iş...
Kullanılanlar;
BFD2
Real Guitar
Sampletank2
Yamaha S900 Sax,Organ,Obua sesleri...
Trilogy...
Soprano Flütleri de ben çaldım(bildiğiniz blok flüt,bu türkü blok flütsüz olmazdı herhalde...)

Ayrıca klipte Cubase video capture izleyebilirsiniz...(Klip geliyor birazdan...)

Ilgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın by Ch&Nazlı by baho2000 on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

http://vimeo.com/32045299

Cevap: Ilgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın by_Nazlı&ChordSolo

tek kelime ile şahane.harika çalmışsın ChordSolo ve nazli çok güzel söylemiş.kulağı çok kuvvetli maşallah.(yerim ben onu).yanında olsamda biraz mıncıklasam.site içinde biraz ayıp oluyor ama ne yapayım.konu bebeler olunca dayanamıyorum işte:D:D:D

Maşallah güzel kızımıza. Ne de güzel ve tatlı okumuş. Altyapıya gelince abi; akorlar çok güzel tınlamış. Tek tek bütün enstrümanlar ustaca çalınmış. Armoni anca bu kadar zengin ve dolgun olur. Tek kelime şahane. Emeklerinize sağlık abim. C.tesi ben müsaitim. İstanbul'da görüşmek dileğiyle. Haber bekliyorum senden. Selamlar.

teşekkürler arkadaşlar...

Ch.

Gitar partisi gerçek gibi..Yeğenimizin de kulağı çok sağlam....Sonuçda ilkokulda söylediğim şarkı şahane işlenerek apayrı havaya bürünmüş...Bu arada istanbula cmtesi döndüm. Buluşmayı bekliyorum...

çok güzel büyük keyifle dinlenebilecek arşivlik bir çalışma olmuş...kızımızı da seni de tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum...(sax solosu beklenilenide aşmış,ayrıca tebrikler...)

çok güzel büyük keyifle dinlenebilecek arşivlik bir çalışma olmuş...kızımızı da seni de tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum...(sax solosu beklenilenide aşmış,ayrıca tebrikler...)

abi teşekkür ederim,beğenmene sevindim...
bu arada sax. sesi direk benim Yamaha'dan...

Ch.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri