ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 16K

kuscy

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
değerli arkadaşlar ikinci el pa80 lere baktımda hurda yıkık dökük 2250 tl den aşağı yok ama pa500 tr sıfır org bugün izmirde bor müzikte baktım gayet güzel geldi taylan ritimleri fln var çok hoşuma gitti siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum hem benim gibi yeni klavye alcak arkadaşlarada yol göstermiş olalım teşekklürler saygılar;)

Cevap: ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

sakıııııııııııııın sıfır alma ikinci el al

usta ikinci el derken pa80 demek istedin galiba

pa500 elinde patlar son sahibi olmasanda zararın çok olur
pa80 al sahibinden al ok.

kardeşim kesinlikle PA80.. PA500TR de iyi klavye olabilir saundu güzel kendi çapında ama piyasada hiç tutulmadı..
Bu işlerde ya alırken kazanırsın ya da alırken kaybedersin.. İyi pazarlıkla Pa80 alırsan en az aldığın fiyata satarsın, ama PA500 alırsan zar zor ölü fiyatına satarsın zarar edersin.. Senin yerinde olsam alırken kazanırım pa80 alırım... Temiz olmak şartı ile ;)

bence biraz daha arastır pa80in temizini bulmak çok zor, bulursan kesin al, bulamazsan hiç düsünmeden pa500 al derim. zaten sıfır pa500 2300TL civarında.

bence biraz daha arastır pa80in temizini bulmak çok zor, bulursan kesin al, bulamazsan hiç düsünmeden pa500 al derim. zaten sıfır pa500 2300TL civarında.

aynen size katılıyorum hocam,
bencede hiç düşünmeye bile gerek yok,
zaten pa 500 tr fiatları düşünce herkes pa 500 tr almaya yöneldi,pa 500 tr pa 80 den üstün bi org,saund ritim yönünden pa 80 den çok canlı,ses kalitesi dokunmatik ekran hafıza kartı olayı ve son teknoloji bi org pa 500 tr,

fiatıda iyice düştü or 700 tr rekabetinden dolayı,or 700 v2 plus çalışması olunca korg da mecburen pa 500 tr nin fiatını düşürdü,bu benim düşüncemdir,

pa 500 tr yi öneririm,pa 800 alamayan bundan sonra pa 80 e değil pa 500 tr ye yöneliyo,yinede siz bilirsiniz,

düşünmen bile hata pa80 kaç senelik pa500 kaç senelik yani ben kullanıorum pa80 den üstün alet pisada tutulmadı ama son 2 ayda en çok satan alet pa500 rehavet artıyo gittikçe elinde patlar dien arkadş sanki alet te hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyor sadece gülüyorum bu yorumlara elinde patlarmış haha.son zamanlarda set sıkıntısı olanda kalmıyor artık bayağ bi set paylaşan var gerçekten gittikçe iyiye gidior pa500 cüler için

pa500 satanlara bak bakalım öldüm fiyatına satan varsa al hemen hurda pa80 e 2000 lira vermek için çok akıllı olmak lazım:)

kardeşim..pa80 al çünkü o kadar çok ritim ve sesleri var ki hangisini kullanacağını şaşırıyor :D..pa500tr alma zarar edersin..pa80'de temiz bulmak zor iyice bir araştırman gerekiyor.ben forumdaki kardeşlerimiz satarsa onlardan alabilirsin..uygun fiyata saygıalr...