İHTİYAÇ KREDİSi SORU?

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: İHTİYAÇ KREDİSi SORU?

hocam ziraat şuan dosya masrafı almıyor.emekli birine çektirirsen 12 ay geri ödemeli 0.86 ya kadar ihtiyaç kredisinde düştüler bana.

eğer bir bankadan maaş alıyo ise hiç bi şey istemezler direk çeker

birde kredi çekecek arkadaşlar aynı bankanın başka şubeleriyle bile kredi çekerken pazarlık yapsınlar.

dosya masrafı yasak artık verneyın.önce beyefendi diye karşılayacaklar.utanmayasın dıye sessız konuşacaklardır.amaaaaaaaa...
bir ödemede gecikmen olursa varyaaaaaaa....

maaş hesabı kredi notuna müdahale etmiyor arkadaşlar... örneğin bankadan 40 bin tl kredi çekmek için başvurun aylık net 5000 tl maaş alsanız üstelik aynı bankadan olsa kredi çıkmaz.. maaşın bankadan ödenmesi sadece hesaba para yatırılmış çekilmiş mantığıdır.. özel sektör çalışanı işyerine banka hesabını güncelletirip x bankadan y hesaba yatırılmasını talep edebilir. bugün çek faktoring firmaları nasıl çek keşidecisini araştırıp çeki kırıyorsa bankalarda özellikle iptotek ve rehinsiz kredilerde kredi isteyenin kart ve kredi kullanımı olmuş mu bu krediler zamanında ödenmiş mi buna dikkat ediyorlar.. 3000 tl de bu durum belki olmayabilir..

kredi alırken dosya masrafı ve kredi sigortasına itiraz eden kişi krediyi alamamayı gözönüne almalıdır. geçen bankadan çektiğim 8000 tl ye aynı anda 400 tl dosya masrafı ve sigortayı düştüler. karşımda oturan ev kredisi çeken vatandaştanta ekspertiz dosya parası sigorta parası diye krediyi çekmeden 1800 tl para yatırmasını istediler.. düzen düzen değil ama ona buna ağız eğmek yerine bankadan iş yapıyoruz.

http://kredi notu bilgi

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam yine de sizin vereceğiniz bir karar ama kesinlikle kredi işine bulaşmayın.öde öde bitmiyor ve bi o kadar da faiz ödeyip günaha giriyoruz.kazandığımızın bile bir bereketi olmuyor.ben sıfır araç aldım yarısını peşin verdim yarısını kredi çektim.700 tl dosya masrafını ilk olarak bankaya yatırdım ve bilmem ne sigortaları siz düşünün artık...keşke 1 sene daha bekleseymişimde aracımı peşin alsaymışım,sakın bulaşmayın biraz daha bekleyin peşin alın...