HİV MUZİK ERDİ.SET (217MB) pa 800

Cevap: HİV MUZİK ERDİ.SET (217MB) pa 800

Evet bende yükledim set aslında baya bozuk gibi..ama o doğu bölümü mükemmel halay ritimleri mardin ritimleri sesleri mükemmel.bu setin orjinal halini çok merak ediyorum..yinede paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim..

merhaba arkadaşlar. sanırım sonradan eklemiş oldğum dosylar sette bazı bozulmalara sebep oldu. ama orjinal halini facebook hiv muzik sayfasından ulaşabilen arakadaşlara atacağımdan emin olablirsinz. şimdiden bu hatadan dolayı özür dilerim

merhaba arkadaşlar. sanırım sonradan eklemiş oldğum dosylar sette bazı bozulmalara sebep oldu. ama orjinal halini facebook hiv muzik sayfasından ulaşabilen arakadaşlara atacağımdan emin olablirsinz. şimdiden bu hatadan dolayı özür dilerim

merak ettim ben buraya yollasan olmazmı...

K kahro2113,
2018-07-06.png

ben seti denedım .emegıne saglık ...setı set yapan performans seslerı bence ..ornek olarak balaban 10 sene oncekı basıt balaban neyse tum setlerde aynı .elektrolar malesef pek ıc acıcı degıl ama bır keman loop yapılmıs meyan tarzında(loop keman emrah ) ona lafım yok ..dedıgım gıbı tek eksıgı performans seslerının zayıf olması gerısı iş görür kolay gelsın

çok teşekkür ederim..