Hey Onbeşli A300Tr V2

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
kısa deneme kayıdı iyi dinlemeler ...

Ekli dosyalar

• Hey Onbeşli A300 Tr V2.mp3
    1.4 MB · Görünümler: 455
Cevap: Hey Onbeşli A300Tr V2

Paylaşım için teşekkürler bağlama sesi baya güzelmiş.

eline saglik paylasim icin tesekkurler

a300 mu saz sesi valla super olmus alet fena degil valla dugunu rahat cikarcak kapasite bence

Elinize sağlık hocam.

a300 mu saz sesi valla super olmus alet fena degil valla dugunu rahat cikarcak kapasite bence

Sesleri güzelde alet pratik biraz değil ses ve rtim geçişlerinde :)

Paylaşım için teşekkürler bağlama sesi baya güzelmiş.
saol kardeşim
eline saglik paylasim icin tesekkurler
eyw.saol
burhan abi duyduğun herşey a300 tr v2 den şu ses ritim geçişleri biraz daha pratik olsaymış tam düğün aleti olacak valla ama parasının hakkını veriyor yorum için saol abi

normal ya alet kapasitesi belli demekki ona gore uyarlanmis garibim ama gercek guzel bence

bu aleti çok çok merak ettim ve tuttum bu sitedede değerli bir arkadaşımız olan haberci arif kardeşimin satişa koyduğu orgu aldım.iki gündür org geleli başından kalkamadım.org ebat olarak küçük.. ama içinde dev bir stüdyo sığdırmışlar.aldığıma asla ve asla pişman olmadım.. hatta çokta beklentimin üstünde çıktı diyebilirim.yani bunla neler yapılamazki .? ses geçişleri ritim geçişleri aslında birazcık pratiker çalışmayla halledilebiliniyor ben denedim oluyor ..bir ara atarım siteye fırsat bulunca.bu orgla ilgili benim tek çözemediğim olay amfi mixer bağlanılıyormu?

yunus kardeşim aletin hayırlı olsun alet dediğin gibi küçük ama işlevi büyük sorduğun sorunun cevabı ise bu alete arkada ki phones girişinden anfi ve mixer bağlanabiliyor .