Herkes okusun

Cevap: Herkes okusun

Ali abi bi kaç tane çakal yüzünden pes etme.pireye kızıp yorgan yakmak gibi
İnsanin başına geliyor işte yapacak bişey yok.yinede karar senin kararın abicim.

Yarın inşallah murat abi adam yalvardı yalvardı yolladık ürünü herif ortada yok yanarım yanarım vakit namazım gitti bu şerefsiz yüzünden ona yanarım allah belasını versin bukadar şerefsiz olmuşlar artık işim olmaz benim ben noktayı koydum

Maalesef böyle insanlar da var... Geçmiş olsun kardeşim...

Medellı dante trnın satışını yine destekleyeceğim ramazan bey e ve tuncay beye vefa borcum var

Geçmiş olsun üstadım... Üzüldük. Acele karar vermeyin, 1 -2 gün bekleyip öyle karar verin derim acizane...

usta takma değmez canını sıkmaya

derlerya müzik ruhun gidasıdır yok öyle değil müzik hırsızların dolandırıcıların ekmek kapısı olmuş ALİ kardeşim haklı müzik ticareti ile ugrasmayacan cunku her türlü dolandırıcı sahtekar mevcut bu sektörde geçmiş olsun kardeşim kararına saygılıyım

Ilan guncelldır arkadaslar bugun gelen alır sabaha kadar cok dusundum kararım kesın

Gecmisolsun.muziğe bu sekilde veda etmenize inanin cok uzuldum.ben cocuklugumdan buyana muzisyenlere derin bir saygi duyardim cunku onlari dinlerken cok mutlu oluyordum.bugun bakiyorumda muzikle ugrasan birsuru uckagitci ortalikda fink atiyor.nekadar ahlaksiz bir toplum olduk??bize neoluyor birturlu anlamiyorum;(

İlan guncel ılk gelen alır