Hekimoğlu by_ChordSolo

Cevap: Hekimoğlu by_ChordSolo

Arkadaşların değindiği gibi org sesi diğer seslerle örtüşmemiş. Tune farkı vs.. Diğer ensturman ,davul, ritim ve şan tamam. Tempo da biraz hızlanabilir.....

büyük zevkle dinledim.bu şarkı sesine çok gitmiş ChordSolo.biraz daha hızlı olabilirdi.ellerine sesine sağlık.her zamanki gibi çok kaliteli güzel bir çalışma.

Sevgili Mustafa Abi ve Ferdesu;
Aslında tempo konusu bir miktar yoruma açık...
Bu türküyü çalışmanın introsunda dinlediğiniz gibi bir tempoda devam ettirmek de mümkün, rahatsızlık hissetmeden...
Ancak bu netice itibari ile bir yorum...
Çalışmanın ikinci bölümünde belki de ilk defa dinleyebileceğiz bir yorum dinliyor olmalısınız...
Modern Folk Üçlüsünün eskiden benzer yorumlarını dinlemişizdir sanırım....
Açıkcası bu türküdeki armoni beni o kadar büyüledi ki, tempoyu hızlandırıp bu akorların hissedilebilir halden uzaklaşması işime gelmedi...
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ch.

yaşa küçük birader mütiş işler bunlar.tebrikler

Merhaba...

Öncelikle bu muhteşem çalışma için bir saygı duruşu lâzım.Doğruya doğru ; tek kelime ile harika olmuş.Bize de tebrik etmek ve dinlemek düşer.

Fazla (hatta hiç yoruma gerek yok ama) bence de , hızlı bir şekilde çalınsaydı bu etkiyi yapmazdı ; sana katılıyorum.Ayrıca , girişte de bana göre (bahsedilen gibi) bir karışıklık sözkonusu değil.

Bir "best of" albümü zamanı geliveedi gari :)

Selâmlar...

Büyük bir zevkle dinledim, eline sesine sağlık...

teşekkürler yorum yapanlara,dinleyenlere...

Ch.

sarkıyı soylemenı bayagı begendım aranjeyıde begendım ıntro da sankı kucuk bır uyumsuzluk var gıbı tebrıkler dostum basarılı bır calısma olmus:)

ayrıca ney calan ustadımızada saygılar alkıslar ustada da gelsın bu sefer :)

Elinize saglik
Ney sesi Ruhumuza isledi :)