haziran ayı için 900-1100 tl arası org önerileriniz

Cevap: haziran ayı için 900-1100 tl arası org önerileriniz

gw8 usb var falanda kullanımı fazla pratik değilmiş diye duydum i30 hakkındada kararsızım birazdahamı para biriktirsem diye düşünmüyo değilim a1000 de sıkıntılı diyorsunuz aklıma şimdide gw8 i soktunuz size son sorum o zaman 1200 tl ye gw8 bulursam alıyımmı yoksa a1000 den vaz geçmeyimmi i 30 dan soğudum gw8 de necale sıkıntısı olmaz demi

dostum sen alacağın aleti nerde kullanacaksın o da önemli gw8 alaturka değil onu söyleyim. a1000 düz kullandım tesisat seçer sesler iç açıcı değil.i30 kullandım tesisatta gümbür gümbür ama düğünde idare edecem diyorsan çok sağlam bi set ayarlaman lazım onuda ya roman kardeşlerimizden yada göçmenlerden bulursun.benim sana tavsiyem bi pa55 tr al biraz daha para koy üstüne 1550 gibi bi fiyata bulursun.hem ses açısından hem ritm sıkıntı çekmezsin seni her yerde götürür.

Acemiysen a1000 al fakat sounduna katlanacaksın iyi tesisatta kullanacaksın ama sende iyi tesisatta yoktur a 1000 alacağına göre profesyonelsen i30 al çünkü kullanamazsın yoksa sound mükemmel bu iş bu kadar basit işi bilen kullandığı alete hakim kişiler bu iki seçenekte i30 tercih eder. Bu arada burada yorum yapan bir sürü aletten anlamayan kullanamayan yorumcular var o yorumlarada dikkat yanlış yönlenirsin yorum yapanlara sor kaç senelik piyanist kaç alet kullanmış ritim yazmasını programlamasını biliyormu ona göre değerlendir.
Ayrıca avatar resime bakarsa i30 ile or700 ü aynı anda görürsün i30 u da a1000 kullandıktan sonra almıştım arada dağlaaaaar kadar kalite farkı var ama dediğim gibi közün kesmiyorsa alma sonra ağlarsın. Bence biraz daha biriktir pa55tr alma çok çok adi sound berbat çok kuru bence xd9 al

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pıyanıstsantor haklı kendıne guvenıyosan ı30 al yamaha a1000 dugun aletıdır ama tesısat secer tesısatın saglam sa a1000 al

Piyanist Şantör arkadaşımıza katılıyorum. i30 tercih edebilirsin. GW8 yeni bir alet ve mp3 çalması güzel ancak düğün kullanımında sıkıntı yaratacaktır. Kullanım amacınıza göre ve ayıracağınız bütçeye göre en uygun aleti seçmeniz yararınıza olacaktır.

a 1000 var düz çipsiz yani bende temiz ufak tefek çizikler var ama kullanışlı üzerindeki ritimlerle bütün işleri halledersin benim yazdığım ritimlerde var bilen bilir BAYRAM YALÇIN alet 1050 tl ya veririm pazarlık payı da vardır düşünürsen ara gsm: 05444024190 çanakkale merkez deyim...saygılar

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0173.jpg
    Fotoğraf-0173.jpg
    102 KB · Görünümler: 200
  • Fotoğraf-0177.jpg
    Fotoğraf-0177.jpg
    76.1 KB · Görünümler: 194
  • Fotoğraf-0180.jpg
    Fotoğraf-0180.jpg
    101.8 KB · Görünümler: 235
  • Fotoğraf-0176.jpg
    Fotoğraf-0176.jpg
    75.6 KB · Görünümler: 184
Moderatör tarafında düzenlendi:

i30 alma a1000yamaha al saygilaar bilen adam

yorumlarınız için teşekkür ederim ben orgu düğün salonunda çalacağım tesisatım sağlam değil
gw8 tesisata uygun mudur bilmiyorum hayırlısı bakalım a1000 i30 gw8 başımı çok ağıtacak alet olmasını istemiyorum zaten bu işten siz çok iyi anlıyorsunuz tamir masrafı çıkarmasını istemiyorum aldığım an alet elimde patlamasın yardımlarınız için çok teşekkürler piyasaya tam olarak yeni atılan birine yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim çalışmalarınızda sizlere başarılar

sen piyasaya yeni atılıyorsan i30 al derim ben o paraya ama piyanist şantör abimin görüşüne katılmıyorum.pa55 in sesleri tabiki pa80 gibi olamaz ama çok berbat değil bulunduğu yörede kötü 55 ler görmüştür. iyisini görmemiştir.bizim burlara ege taraflarında abartmıyorum 55 i 80 den ayırmak için işin erbabı olmak gerekir.Aleti alet yapan işleyendir.
saygılar...

eğer güçlü değilsen i-30 alma.taşıyamazsın.düğünden düğüne yanında hamal taşıman lazım.eğer teknik olarak bu işlerde zayıfsan yandı gülüm keten helva.çok zor alet.çevrende bu aleti kullanan arkadaşın varsa işi ii bilen tmm.ikinci eli bitti.satılmıyor alet.satarsan bi tek piyanist şantör arkadaşımıza satabilirsin.ondan başka bu aleti bukadar seven yok.he he..PA-80 den şaşma,pratik ve düğüncüler için tek ilaç.bankalaradan düşük faizli tüketici kredisi kullan all bi pa80.işlem tamam.parasını taksit taksit ödersin.temizi yok deniyo ama aradın mı bulursun.bırak tedavülden kalmış son kullanım tarihleri gelen aletleri.bir sefer al 6-7 sene alet düşünme.ketron hariç burda adı geçen her aleti kullandım.aletin kalitesini anlamak için illa ritim yazma bilmek şart değil.neticede allah kulak vermiş bununla hangi aletin saundunun ii olup olmadığını anlayabiliriz yani.pa80 birde hala pirim yapan alet.satarken beklemez karla satarsın.diğerlerini aldığının yarı fiatına satacam diye beklemekten saçların beyazlar.son kelam bu.artık bu konuda cevap yazmayacam.ii düşünerek ve bir bilenle gidip aleti dene öyle al.saygılar....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri