Hayattaki en doğru hareketlerimden birisi-Roland bk-5

Cevap: Hayattaki en doğru hareketlerimden birisi-Roland bk-5

Bütçeni 2 katına çıkaracaksan sanırım PA800 yada 900 niyetleniyorsun..Hayırlısı olsun şimdiden..

İpad ile kullanım kolaylaşıyor. Bk'in sound'undan memnun olup kullanımından memnun olmayanlar bunuda düşünebilir.

Bütçemi aşarak aldığım klavyemden son derece memnunum. Hatta diğer bk-5'ciler gibi klavyeme aşığım. Forumlar yorumlar araştırmalarım incelemelerim ile birlikte Fiyat/performans anlamında gerçekten artı birşey aldığım bir alet. 3 Liraya 4 liralık performans ve özellik sunan bir alet. 6 liralık performans sunan klavyelerden tabiki iyi değil. Ama olayın kırılma noktası 6 liralık performans veren klavye zaten minimum 6 lira... En iyi ihtimal ile verdiğin paranın karşılığını veriyor.

Roland bk-5 ise verdiğin paradan biraz fazlasını...Ritim sound nevale teknik desteğini saymıyorum bile. Ayrıca çok satılan bir klavye olması ile birlikte her anlamda paylaşım çok fazla. Nedendir bilmiyorum ama BK-5 Kullananlarda mülayim insanlar genelde :)

Klavyenin sorunları var mı tabiki var. İnanın o sorunlar karşısında benim sinirlenmeme fırsat bile vermeyen bazı ÇAMUR'cular var. Sürekli klavyeye çamur atıp yerden yere vurup kötülemeye çalışanlar... Yahu onlar fırsat vermiyor ki biz sorunları dile getirelim. Aksine onlar çamur attıkça koruma içgüdüsüne kapılıyor insan. Ve sanki diğer klavyelerde sorun yokmuş gibi...

Yarın öbür gün ben klavyemi değiştireceğim. Bütçe olarak 6 liram olduğu zaman gidip 6 liralık performans veren aletlerden alacağım. Veya 6 liraya 7 liralık performans veren aletlerden.

Ama şu anda için 3 liram ile 4 liralık performans sağlayan klavyemden memnunum ve devam. :)

güle güle kullanın, çin mallarının bu yönünü seviyorum yıllar önce olsaydı bu cihazı bilmem kaç bin dolara almak zorunda kalırdık

O Zaman Satma Hocam.

O Zaman Satma Hocam.

Çin işçiliği sayesinde evet teknoloji gerçekten ucuz. Marka iyi ise sıkıntı yok çünkü kendileri denetliyorlar zaten.

Satış önceliğim yok. İlanı açmıştım duruyor işte. :) İleride belki. Dedim ya bu bana çok zaten.

Çin işçiliği sayesinde evet teknoloji gerçekten ucuz. Marka iyi ise sıkıntı yok çünkü kendileri denetliyorlar zaten.

Satış önceliğim yok. İlanı açmıştım duruyor işte. :) İleride belki. Dedim ya bu bana çok zaten.

Emin ol ki o ilanın öylece durur...
Yurdum insanının ne ile neyi satın almaya kalktığı aşikar zaten...Dediğin gibi 3liralık aletten 4 liralık sonuç alıyorsan mutlusundur.Ama tatmin olmuyoruz bir türlü...
Şu niye yok, setti, edizurnaydı diye diye bir noktaya varılmıyor.
Bk-5 i inceleme yada çalma fırsatım olmadı, ama hep iyi şeyler duyuyorum.Gw8 de fiyatına göre bence iyi bir cihazdı, lakin mutlu edebildiği kitle ufak...
Asla anlamayacağım şey bu ülkede yapıldığı gibi bu firmaların satış politikalarına ahkam kesmek.
Bunlar çok büyük firmalar ama nedense bizim müzisyenlerimiz kendilerinin bu firmaların satış pastasında çok büyük bir yere sahip olduğunu filan sanıyorlar.Türkiye'ye özel cihaz üretilmesi gerektiğini söylüyorlar, yapılanlar da zaten tatmin etmiyor kimseyi...
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tekrar...
Ch.

Kişi aletin hakkını veremediği zaman psikolojik olarak bilinçaltına zamanla bir fikir yerleşiyor. Sonrasında bu düşünce büyüyor büyüyor klavye yetersiz noktasına geliyor. Gerçekten söylüyorum bende de oldu bu. Ama ben en azından klavyeye suç bulmadım ben müziği komple bırakıyorum dedim. Birçoğu böyle yapmıyor tabi.

Ancak bk5 ile ilgili profesyonel sahne yapan piyanist arkadaşların abilerimizin yorumlarını analiz ediyorum bk5 ile ilgili olumlu yorumlar yapıyorlar. Daha amatör olanlar ise olumsuz... ilk paragrafta yazdığım şeyler işte bununla paralel. :)

Hayırlısı İle Bende İlanımı Koyucam Deli Bir Fiyat Yazıcam Kız Gibi Cihaza. Bıraktım Müzik İle İlgili Herşeyi. Dinleyici Oluyorum Artık :)

Hayırlısı İle Bende İlanımı Koyucam Deli Bir Fiyat Yazıcam Kız Gibi Cihaza. Bıraktım Müzik İle İlgili Herşeyi. Dinleyici Oluyorum Artık :)

Bu kadar karamsar olmayın arkadaşlar,bence kendinize güvenin ve bu işi sonuna kadar götürün..Tamam bu iş biraz yetenek işidir ama biliyorsunuz azimle kazma sallayan dağları delermiş :) yani bu kadar kolay vazgeçiliyorsa benim anlayacağım geçici bir hevesdir sizinki..Bence beni yanıltın..

Ben 7 yaşında ömrümde piyano görmemiş biri olarak ilk dokunuşta üsküdara giderken çaldım,tamam bu bir yetenek olabilir ama devamınıda ben getirdim..

Öyle özel ders alacak ne gücümüz nede bilincimiz vardı o dönemler ama yıllar geçtikçe nota kitapları v.s azimle bir yerlere geldik..Ve bugünki gibi imkanlarda yoktu,E70 kraldı bizim için..

Ha bugün olmuş hala notayı tam okuyamam,akorları v.s teknik bir çok şeyi kaptık ama iş notaya geldimi erken sıkıldım ve bıraktım:) Yıllar oldu tabi,Ve tekrardan nota çalışmalarına başlamayı düşünüyorum..