harun sahne live kayit

Cevap: harun sahne live kayit

sevgili admin elestirmek guzel ancak boyle bok at izi kalsin isi olmuyor sitenin yarisi avrupadan boyle cenan gibi vatANDASLARI ya uyar ya cikar yada biz gerekli seyleri yazalim nejat abi bile avrupada suan korg yukardaysa bunun mimarlarinin cogu avrupada boyle seyler hos degil..

ellerineze yüregineze saglik herbiri süper zevkle dinledim arkadaslarine sana Harun kardes
saygilar almanyada

abicim normalde ben tek calip okurum o gun tesadufen bir sazci arkasimda bosdu geldi ..ama 2dk,da adamlar bizi afaroz etti neyse abicim allaha emanet ol

harun abim ellerine saglık süper çalmışsın yanlız bu söyleyen sensen kendi şahsi düşüncem sen söyleme derim tabi yanındaki arkadaşda söylemesin sesler kötü tabi benim sahsi düşüncem

harun kardeş ağzına sağlık süpersin oyun havalarınıda bekliyoruz saygılar

ilk önce saygımı bozmam büyümsün diye. ne ben nede sen beni tanıyorsun. burada herkesin yazdığı gibi bende kendi yorumumu yazmışımdır. istersen tekirdağ'ya gel veya ıstanbula ben her tarafa ve her mekana buralarda giriyorum bunu bilmiş olayısın. buarada tr de yanı burda benım ıkı vıllam varsada mı gıremıyecem senın gıttın mekanlara orda kendını bıraz asmısın ve benı daha doğru tr de kı vatandaşları fakır görüyorsun. seninle kavaga ettmem çünkü büyümsün dıye. almanyaya ıkı kez gıttım hayatı açıkçası bilrim nasıl oldunu.

Eğer başkasının senin hakkında müzik konusunda yapacakları eleştirilere bakacaksan bu işi bırakmak zorunda kalırsın.En kral seviyede olsan dahi seni beğenmeyenler mutlaka olacaktır.Senin bu parçaları indirdim.Ve beğenerek dinliyorum.İçinden bir şeyler almaya çalışıyorum.Beğenmeyen arkadaşlarımızda bir zahmet performanslarını demo yapıp yayınlasın örnek alalım.Saygılarla çalışmalarında başarılar ve bol kazançlar dilerim.

harun kardes elestiriler fazla kulak asarsan bence morelin elbette bozulur arkadas biraz abartmis elestiriyi avrupali lar muzik i mahvediyor diye ya kardesin herkesin tarzi kendine turkiyede onca muzik diye yapilan calismalar var bunlarin sadece ismi muzik adam rep yapiyoruz diye elaleme kufur ediyor bunlari dinliyorsunuz sozunuz olmuyor harun kardesin calismalarini sozlu dinlemedim ama alt yapilari gercekten harika uzerine en rahat okudugum muzikler insan her zaman seviyesini bilmeli seviye para ile olculmez saygilar

ilk önce saygımı bozmam büyümsün diye. ne ben nede sen beni tanıyorsun. burada herkesin yazdığı gibi bende kendi yorumumu yazmışımdır. istersen tekirdağ'ya gel veya ıstanbula ben her tarafa ve her mekana buralarda giriyorum bunu bilmiş olayısın. buarada tr de yanı burda benım ıkı vıllam varsada mı gıremıyecem senın gıttın mekanlara orda kendını bıraz asmısın ve benı daha doğru tr de kı vatandaşları fakır görüyorsun. seninle kavaga ettmem çünkü büyümsün dıye. almanyaya ıkı kez gıttım hayatı açıkçası bilrim nasıl oldunu.

slm saygi konusundaki dusuncene lafim yok mekana girememe konusuna gelince sana fakirsin yada malin varmi demedim bazi kapilari parayla acamazsin anlaminda bir soylemde bulundum ..benim kizdigim sarki soyleme derken ne demek istedigindi yani tarzin degildir begenmeyebilirsin ben konuyu acarkende belirttim cok ozenilmis birsey degil diye ben 10 saatlik bir gece programindan bir kac parca cektim koydum dedim begenmemene saygi duyarim herkes begenecek diye bir sey yok zaten ama fatih urek icin aydin icin sanatci denilen bir toplumda beni begenmemen normal sen ya sadece bastaki halay demosunu dinledin yorum yaptin yada bu tarz tad vermedi sana tavsiyem bir insani 2 dakikada yargisiz infaz etme yanimdaki arkadsim zaten gripti ogun adam oylesine geldi oturdu yanima eger ben isimi yapamayan biri olsaydim uzun yillardir bu isi yapmazdim kardesim ..sana tavsiyem bidaha dinle simdi buraya yolluyacam.. sanada cifte villanda mutluluklar dilerim..

harun kardeş yüreğine sağlık yapmış olduğun md lerin hepsi birbirinden güzel 2/4 lük altyapılarınıda bekilyoruz saygılar

harun kardeş yüreğine sağlık yapmış olduğun md lerin hepsi birbirinden güzel 2/4 lük altyapılarınıda bekilyoruz saygılar

ustadim tesekkur ederim yorumlarin icin sahnede md denk gelirse bazen kayit yapiyorum he zaman olmuyor 2-4 istegin varsa yapabilirim md olarak hayirli isler dilerim..