hangi orgu almalıyım yardım edin

Cevap: hangi orgu almalıyım yardım edin

şantör kardeşim en azından senin gibi orgun son sahibi olmaz,evin nüfusuna 1 kişi daha eklemek zorunda kalmaz,ikinci eli mi he he orası bir komedi zaten be a,gene çok güldüm allah ta seni güldürsün....saygılar...

şu anda 2200-2300 e de pa80 var.pa800 e geçmek için satılan temiz.şimdi alınırsa mayısta kar etmemesi için hiçbir neden yok.peki sen aleti kaça aldın,mayısta birlikte satın bakalım kim kazançlı,gerçi korg satılırda sx3000 i beklemekten saçların bembeyaz olur gibime geliyor.....

Yorumlardan sonra org almakdan vazgecer artik soran arkadaş

hepinize çok teşekkür ediyorum bilgilerinizden dolayı ..
almaktan vazgeçmedim ama çok kararsızım hangisini alsam
bazı arkadaşlar pa80 demişler ama fiyatları pahalı geldiginden almıyorum bütcemiz kısıtlı o yüzden saydıklarımdan birisini alıcam 2.inci el olarak ...

Deneme imkanın varsa hepsini dene içine hangisi sinerse onu al bence.

10 küsür senelik pa80 alacagina v2 al derim ha dedikleri dogru pa80 nin piyasasi daha iyi ama kimse orgunu satmak için almaz sifir fiyati 2700tl civari temiz 2. El istersende 2000tl cicarinda bulursun, 2. El almaktanda korkma bence çünkü alet hünüz sicak bir alet yeni bir model pa80 gibi dede olmadi, ha bi de 2.ç elde dikkat edecegin bir unsur var v1 den v2 ye yükseltilmiş olup olmadigi...

ha bi de 2.ç elde dikkat edecegin bir unsur var v1 den v2 ye yükseltilmiş olup olmadigi... demişsin neyine dikkat edecegim + v1 alsam v2 ile arasında ne gibi farklar var çok farkedilecek farklar varmı mesela çoksaolun tskrler...

Orgun arkasinda bir anahtar var çift tarafli, v2 de anahtar sag konumdayken v1 modelinde aciliyor, sol konumdaykende v2 olarak açiliyor, v2 de menü türkçe

V1 den v2 yükseltilmiş olup olmadigi konusundada cok bir bilgim yok ve seni yaniltmak istemiyorum, ben 2. El alicak olsam bir teknik servise götürür danişirdim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydinlatacakdir seni...

V1 ilke v2 arasindada elbetteki farklar var, sesler ve ritimler v2 de geliştirilmiştir, v1 almani tavsiye etmem aldikdan sonra eminim bir kaç ay sonra v2 ye dönüştürmek istiyecek ve birde ona para vericeksin alet v2 fiyatina gelecek