hangi org'u alayim

sazcihalim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar org almam lazim hangisini onerirsiniz aralarinda
-tyros 1
-Pa 80
-yamaha or700

simdi ben fransada oturdum icin fransada alacam ve sesleri trakya muzik 'ten indirecem
simdi arkadaslar siz daha iyi bildiginiz icin hangisi daha iyidir yani simdi zurna ses iyi olacak tabiii
cevablarinizi bekliorum

Cevap: hangi org'u alayim

yamaha psr 9000 da olabilir

bk5-or derim..aletin ufku açık ve fiyatıda uygun..az bizamanda çok yol katetti..önümüzdeki yaz çok üst seviyelerde olacak eminim..

once butceni,sonrada ne icin kullanacagini(sahne veya ev kullanimi) yazarsan daha iyi olur

eyer fransada kaliyorsan korgpa600 al derim en azindan sampel kulanirsin fransada bulamasan almanya cok uzak degil almanyaya gelip burdanda alabilirsin onuda yapamasan sifaris edebilirsin evine getirirler

korg pa600 baya bir isim yapacak neden dersen cünkü 96 mb sampel hafizasi kulaniciya acik pa800 set lerini sorunsuz okuyor mp3 calarida var hakiki zurnada istiyorsan edi zurnayi da hafizaya alirsin ve 2 haftaya satisa basliyor

korg pa600 fiyat da 999,00 euro eyer orjental istiyorsan oda 1099,00 euro ya
bence korg pa600 deger.

yamaha sampel okumuyor fiyati 1199,00euro onu v2 yapman gerekecek bu konu hakinda bilgi verilmiyor yani nekadar a mal olur v2 buda herhalde standart fiyat yok v2 yaptirmak icin sanirim ondan kaynaklaniyor

bk 5 güzel alet ama ondada malesef sampel atilmiyor fiyatida 999,00 euro
ritim roland türkiye sonsuz destek veriyor

hersey sana kalmis tabiki
saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

simdi ben fransada oturuom burda asagi yukari 1500 tl yani butcem simdi ben evde kulanicam ama gerekirse sahne'dede cikacam

tyros 1 ve or700 ü geç eger sahnede yada barlarda sahne almıcaksan ama düğün işine girceksen korg dan şaşma

evet dugun isi sence pa80 mi yoksa PA500 mu

bence pa500 tr al sonuçta yeni teknoloji alet ...

eyer fransada kaliyorsan korgpa600 al derim en azindan sampel kulanirsin fransada bulamasan almanya cok uzak degil almanyaya gelip burdanda alabilirsin onuda yapamasan sifaris edebilirsin evine getirirler

korg pa600 baya bir isim yapacak neden dersen cünkü 96 mb sampel hafizasi kulaniciya acik pa800 set lerini sorunsuz okuyor mp3 calarida var hakiki zurnada istiyorsan edi zurnayi da hafizaya alirsin ve 2 haftaya satisa basliyor

korg pa600 fiyat da 999,00 euro eyer orjental istiyorsan oda 1099,00 euro ya
bence korg pa600 deger.

yamaha or700 sampel okumuyor fiyati 1199,00euro onu v2 yapman gerekecek bu konu hakinda bilgi verilmiyor yani nekadar a mal olur v2 buda herhalde standart fiyat yok v2 yaptirmak icin sanirim ondan kaynaklaniyor

bk 5 güzel alet ama ondada malesef sampel atilmiyor fiyatida 999,00 euro
ritim roland türkiye sonsuz destek veriyor

hersey sana kalmis tabiki
saygilarimla