sinan43
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Yok
üstatlarım öncelikle bn böyle bir konuyu sevmiyorum yeni nesil çıkan orglar tamamı ile kişilerin becerisine sunulmuş orglardır a orgu veya b orgu bu orglarla tamami gerek ses gerekse ritimlerle oynama ve istediğine uygun hale getirme özelliği tanınmış orglerdır diğer yana gelince tamamı ile ticari tasarımdır yeni daha yeni çıkarmak ben orgumun üzerinde 1 yıldır çalışıyorum arkasında ben olmasam bile program yapacak ritim ve ses özelliklerini tamamını gerek mikser gerek saund gerek bir çok farklı org seslerini yükleyerek muazzam şekle getirmeyi başardım buradan çıkan sonuç bedavacı olmayacak hepimiz daha iyisini elde etmek adına çalışacağız şu anda bende x4 sesleri tayros kranos sesleri veya bir çok ensturuman sesleri mevcut ritimler isediğin gibi oynamana müsait becerisi olan kardeşlerime iyi netice alma olanağı veriyor diğer taraftan sürekli yeni org çıkarıp ticaretini sürdürmeye çalışan kurum bizlerin tüm kazamclarını bizden almakta bir yıl çalışıp tüm kazançllarımızı bizden almakta o neden ile ses ve ritimleri ile oynayabileceğiniz sürekli yenileyebileceğiniz bir org a sahip olmak biz müzisyenlere yeterlidir bunun dahsa fazlası sizin yetemekli ellerinize kalıyor otomobil özentisi gibi a bu org şu org özentisi bizi sömürme şeklidir parayı kolay kazanmıyoruz 300 500 kişiyi mutlu etmek adına 3..4 saat çalıyoruz k.. kadar ter döküyoruz o neden ile önce orgunuza neler yapabilirsiniz onu keşfedin yeni nersil orglarda sınır yok sınırı sizin yeteneğinizle sınırlı tabiki yeni nesil ogunuz var ise bu söylediklerim yoksa tabiki edinin ama anormal rakamlar vermeden anormal dercede bir orga kendi orgunuz çevirmeniz mümkün burada org zikretmeme sebebim böyle tartışmaların hoş olmaması için idi tüm müzisyen dostlarıma ellerine seslerine zaval gelmemesi dilekleim ile