hangi org

sinan43

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
üstatlarım öncelikle bn böyle bir konuyu sevmiyorum yeni nesil çıkan orglar tamamı ile kişilerin becerisine sunulmuş orglardır a orgu veya b orgu bu orglarla tamami gerek ses gerekse ritimlerle oynama ve istediğine uygun hale getirme özelliği tanınmış orglerdır diğer yana gelince tamamı ile ticari tasarımdır yeni daha yeni çıkarmak ben orgumun üzerinde 1 yıldır çalışıyorum arkasında ben olmasam bile program yapacak ritim ve ses özelliklerini tamamını gerek mikser gerek saund gerek bir çok farklı org seslerini yükleyerek muazzam şekle getirmeyi başardım buradan çıkan sonuç bedavacı olmayacak hepimiz daha iyisini elde etmek adına çalışacağız şu anda bende x4 sesleri tayros kranos sesleri veya bir çok ensturuman sesleri mevcut ritimler isediğin gibi oynamana müsait becerisi olan kardeşlerime iyi netice alma olanağı veriyor diğer taraftan sürekli yeni org çıkarıp ticaretini sürdürmeye çalışan kurum bizlerin tüm kazamclarını bizden almakta bir yıl çalışıp tüm kazançllarımızı bizden almakta o neden ile ses ve ritimleri ile oynayabileceğiniz sürekli yenileyebileceğiniz bir org a sahip olmak biz müzisyenlere yeterlidir bunun dahsa fazlası sizin yetemekli ellerinize kalıyor otomobil özentisi gibi a bu org şu org özentisi bizi sömürme şeklidir parayı kolay kazanmıyoruz 300 500 kişiyi mutlu etmek adına 3..4 saat çalıyoruz k.. kadar ter döküyoruz o neden ile önce orgunuza neler yapabilirsiniz onu keşfedin yeni nersil orglarda sınır yok sınırı sizin yeteneğinizle sınırlı tabiki yeni nesil ogunuz var ise bu söylediklerim yoksa tabiki edinin ama anormal rakamlar vermeden anormal dercede bir orga kendi orgunuz çevirmeniz mümkün burada org zikretmeme sebebim böyle tartışmaların hoş olmaması için idi tüm müzisyen dostlarıma ellerine seslerine zaval gelmemesi dilekleim ile :)

Cevap: hangi org

Öncelikle verdiğin olumlu msj lar için seni kutlarım.Ama bir noktada hatalı yazın olmuş.Yeni nesil derken.Cihazın yeni nesil olması değil,yeni nesle uyumlu olması demen daha mantıklı olabilirdi.GEM markasının bir çok serisini kullandım,en son WK8 im vardı satmak zorunda kalınca ,elimde son kalan evde takıldığım GEM SK 76 nın eline kaldık.Mecburen üzerinde çalışmalar yaptım.Topladığım setlerin hiç birisi tamamen sonuç vermedi .bende oturup uğraştım.Birisinden bir şey diğerinden başka şeyleri alıp birleştirip güzel bir set yaptım.97 yılı yapımı olmasına rağmen sampleye açık bir alet wav dosyalarını IBM formatını okuyan bir alet.zaten TR de de sayılı miktarda var.fabrikasyon 2 mgbayt ram vardı ,üzerinede 4+4 takmışlardı.10 mgbayt yetmeyince söktüm 16+16 taktım ama HDD ve RAM takınca alet O.S istedi O dosyada olmadığı için O.S disketini de kendim yaptım.Yılbaşındada cihazı sahnede kullandık,istediğim sonucu fazlasıyla verdi.KORG PA80 kitlerini kullandık.yazılan WK8 setlerinide şimdi convert ettim.İnşallah daha iyi şeyler çıkar.keşke herkes elindeki aleti çözüpte uğraşsa.

Cevap: hangi org

Öncelikle verdiğin olumlu msj lar için seni kutlarım.Ama bir noktada hatalı yazın olmuş.Yeni nesil derken.Cihazın yeni nesil olması değil,yeni nesle uyumlu olması demen daha mantıklı olabilirdi.GEM markasının bir çok serisini kullandım,en son WK8 im vardı satmak zorunda kalınca ,elimde son kalan evde takıldığım GEM SK 76 nın eline kaldık.Mecburen üzerinde çalışmalar yaptım.Topladığım setlerin hiç birisi tamamen sonuç vermedi .bende oturup uğraştım.Birisinden bir şey diğerinden başka şeyleri alıp birleştirip güzel bir set yaptım.97 yılı yapımı olmasına rağmen sampleye açık bir alet wav dosyalarını IBM formatını okuyan bir alet.zaten TR de de sayılı miktarda var.fabrikasyon 2 mgbayt ram vardı ,üzerinede 4+4 takmışlardı.10 mgbayt yetmeyince söktüm 16+16 taktım ama HDD ve RAM takınca alet O.S istedi O dosyada olmadığı için O.S disketini de kendim yaptım.Yılbaşındada cihazı sahnede kullandık,istediğim sonucu fazlasıyla verdi.KORG PA80 kitlerini kullandık.yazılan WK8 setlerinide şimdi convert ettim.İnşallah daha iyi şeyler çıkar.keşke herkes elindeki aleti çözüpte uğraşsa.

teşekkür ederim bahsettiğim yeni nesilin anlamı yanlış anlaşılmış olabilir ses ve ritim konusunda oynamaya müsait tüm aletler demem daha doğru olurdu haklısınız işte bahsi gecen konuda tam bu ne hikmetse uğraşıp çözmek daha ileriye gitmek varken arkadaşlarımız niye uğraşayım pa4x alayım mantığı ile çok paralar harcıyor pax4 boş geliyor px4 derken diğer orglarda aynı
olmadı şu usb yi alayım olmadı bu usb falanca yöre ağırlıklı ben doğu düğün atıyorum şu usb alayım mantığı ile kazançları heba olmakta uyarım da bu yöndeydi çaldıklaı program yaptıkları kadar dikkatini cihazına verse cihazı çözecek para ödemekten kurtulacaklar tabiki benimki nacizne bir fikirdir sadece