Halit hocadan Cant help falling in love _ elvis presley demo

Cevap: Halit hocadan Cant help falling in love _ elvis presley demo

busamania kardeş dua et hoca x3 alsın. sen g-70 arıyordun.hocanın g-70 i sana uyar.çok güzel işli makina.ilerde kimbilir.

valla hocamın g70 inde gözüm yok.3x alıpta hayalkırıklığına uğrayacağına varsın g70 kullansın bende almayım g70 sorun değil.:D..

syn = halit bey bu kesinlikle midi
siz klavyenin altyapıda vokal seslerini kapatmışsınız bazılarının sesini kısmışsınız.
çünkü önümüzdeki hafta bu parçayı ben yorumlayıp siteye koymayı düşünüyordum
piyanomu çalsam-ritimlimi çalsam diye düşünürken siz parçayı koydunuz.
çünkü bu şarkının bütün versiyonlarını nette dinledim .
kesinlikle.... Mİ-Dİ.

tşkr kardeşim yorumlarına ,bu bir ritm dir.tarafımdan imal edilmiştir.zate benim böle bi sürü nevalelerim var arkadaşlarda hep kullanırlar,neyi anlamadığını anlamıyorum ya da ne anlatmak istediğini.

bu da şarkının ritmi nin kendisi,bakıver 274 kb lık bi dosyadır.roland serileri içindir.ama 1000 ve 600 okumayabilir çünki G70 le yaptım
CANT HELP FALLiNG.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

bu da volkan konak mimoza çiçeğimsin adlı parçanın ritmi bu da tarafımdan imal edilmiştir.106 kb bi dosyadır
MiMOZA CiCEGiM %.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

midi kullanılmıyor sahnede insan çok komik durumlara düşüyor.umarım inanmışsındır.sora zate ne farkeder

sırf bu yüzden bi aralar site yi bırakmıştım.bunlar lüzumsuz cümleler .midi kullanmadığımı söledim .bunları imal ediyorum ve sahnede ritm kullanmak daha sağlıklı ,hem parçanın ritmini yapıyorum hemde parçaya uygun 4 mesürlük bi ritm daha yapıyorum.ama ilgine tşkr.

bazı sitedeki arkadaşlar ve ya şahıslar bunları böle yazıp sora mp3 e çevirip millete md diye parayla satıyorlar.oysa ben isteyen tüm dostlarıma karşılıksız veriyorum yıllardır.yeterki tarzı bana uysun

Moderatör tarafında düzenlendi:

ellerine yüreğine sağlık halit-hoca.çok harika mükemmel olmuş.dört dörtlük.çok keyif aldım.daha çok demolarını bekliyorum sabırsızlıkla.

syn=halit bey yanlış anlaşılmasın bende bir profosyenelim
bende bazen çok seslillik açısından sahnede intro midi kullanıyorum üstüne çalıyorum ne var bunda büyütecek anlamadım ...
cant help falling-elvis presley'in rast makamında bir eseri şarkı giriş piyano introsu var başkada melodi yok zaten şarkıyı tamamen akorlar taşıyor..

tşkr kardeşim yorumlarına ,bu bir ritm dir.tarafımdan imal edilmiştir.zate benim böle bi sürü nevalelerim var arkadaşlarda hep kullanırlar,neyi anlamadığını anlamıyorum ya da ne anlatmak istediğini.

bu da şarkının ritmi nin kendisi,bakıver 274 kb lık bi dosyadır.roland serileri içindir.ama 1000 ve 600 okumayabilir çünki G70 le yaptım
CANT HELP FALLiNG.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

bu da volkan konak mimoza çiçeğimsin adlı parçanın ritmi bu da tarafımdan imal edilmiştir.106 kb bi dosyadır
MiMOZA CiCEGiM %.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

midi kullanılmıyor sahnede insan çok komik durumlara düşüyor.umarım inanmışsındır.sora zate ne farkeder

sırf bu yüzden bi aralar site yi bırakmıştım.bunlar lüzumsuz cümleler .midi kullanmadığımı söledim .bunları imal ediyorum ve sahnede ritm kullanmak daha sağlıklı ,hem parçanın ritmini yapıyorum hemde parçaya uygun 4 mesürlük bi ritm daha yapıyorum.ama ilgine tşkr.

bazı sitedeki arkadaşlar ve ya şahıslar bunları böle yazıp sora mp3 e çevirip millete md diye parayla satıyorlar.oysa ben isteyen tüm dostlarıma karşılıksız veriyorum yıllardır.yeterki tarzı bana uysun

halit hocam maşallah ellerine sağlık,demolara devam,teşekkürler paylaşıma hocam

yorumlıyorum kardeşim ben de bi şey demiyorum zate sadece midi değil dedim.inanmadın .o zaman midi demicen..bunlar gibi ne şarkılar yaptım daha ama hep benim imalat..bunları ben imal ediyorum ve çok kullanyorum eski orkestra gitarcısıyım ben zate.o yüzden bu tarzı yarattım kendime sahnede çıstak ve ya midi kullanmamak için.eski orkestracılık günlerimden kulağım sesle dolu...ben sadce kendi yaptığım nevaleleri kullanyorum ....hayırlı işler dilerim.yanlış anladın sanrım.hepmiz arkadaşız

Moderatör tarafında düzenlendi:

yaşa hocamm...her zamanki gibi çok güzel....

Hocam varya 10 numarasın gerçekten...
Çok şık olmuş ama ben bir türlü şu vokaderden hazzedemedim yahu...
kulaklarımızın pası silindi...
yorumluyorum@;
Halit hoca'yı bizler yakinen tanıdığımız için bu müzikleri nasıl çıkarttığını çok iyi biliyoruz.Halit Hoca'nın hakikaten şimdiye kadar kimsede görmediğim bir tarzı var ve tamamen şahsına münhasır...
Zaten hoca bu şarkıyı sahnede söylerken de burada dinlediğiniz şeklini çalıyor...
Diyorum ya bu tamamen ona ait bir tarz...

İhtiyarlık işte...:D:D:D

Ch.