tşkr kardeşim yorumlarına ,bu bir ritm dir.tarafımdan imal edilmiştir.zate benim böle bi sürü nevalelerim var arkadaşlarda hep kullanırlar,neyi anlamadığını anlamıyorum ya da ne anlatmak istediğini.
bu da şarkının ritmi nin kendisi,bakıver 274 kb lık bi dosyadır.roland serileri içindir.ama 1000 ve 600 okumayabilir çünki G70 le yaptım
CANT HELP FALLiNG.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
bu da volkan konak mimoza çiçeğimsin adlı parçanın ritmi bu da tarafımdan imal edilmiştir.106 kb bi dosyadır
MiMOZA CiCEGiM %.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
midi kullanılmıyor sahnede insan çok komik durumlara düşüyor.umarım inanmışsındır.sora zate ne farkeder
sırf bu yüzden bi aralar site yi bırakmıştım.bunlar lüzumsuz cümleler .midi kullanmadığımı söledim .bunları imal ediyorum ve sahnede ritm kullanmak daha sağlıklı ,hem parçanın ritmini yapıyorum hemde parçaya uygun 4 mesürlük bi ritm daha yapıyorum.ama ilgine tşkr.
bazı sitedeki arkadaşlar ve ya şahıslar bunları böle yazıp sora mp3 e çevirip millete md diye parayla satıyorlar.oysa ben isteyen tüm dostlarıma karşılıksız veriyorum yıllardır.yeterki tarzı bana uysun