halay ve sentezleme uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
burhan abi,devamlı çağırdın,burnu büyüklük yapmam bilrisin beni,ama sende kendi demolarını okucaksın bak.söz verdin.baştan söylüyem demoları iyi çalamadım,çünkü evdeki tesisatımın amfiisi arızalandı.ses tek kolondan geldiği için,ritimdeki steroluğu alamadım ve kendimi veremedim.idare edin gitsin:)
halay
Zippyshare.com - cik hly.MP3
sentezleme
Zippyshare.com - sentez ossnb.MP3

Cevap: halay ve sentezleme uzman1972

harika olmuş ellerine sağlık uzman.

burhan abi,devamlı çağırdın,burnu büyüklük yapmam bilrisin beni,ama sende kendi demolarını okucaksın bak.söz verdin.baştan söylüyem demoları iyi çalamadım,çünkü evdeki tesisatımın amfiisi arızalandı.ses tek kolondan geldiği için,ritimdeki steroluğu alamadım ve kendimi veremedim.idare edin gitsin:)
halay
Zippyshare.com - cik hly.MP3
sentezleme
Zippyshare.com - sentez ossnb.MP3
hehe sagol yasar ben seni siteden ayrilmamman icin kayseri pazarligi yapdim senle komucadim heheeh senidegetirdik heheh mikrofonu alimda cihazlar arkadasin evinde duruyor soz okucm en kisa zamanda reno zurnalari kimin dukkandan caliyo bilmem ama guzel zurnalar getirmis sana valla harika da olmus yk tarzi yapmisin e sendede cay bitmis sende karadeinizden cikmiyon bilmiyom sanma heheheh

güzel çalışma olmuş tşk ler buton bitti .....:)

Eline saglik abi tesekkurum kalmadi sorry :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sağolasınız..yaw ben bu çalışmalarım ne yalan söylüyeyim hiç içime sinmedi,valla ben beğenmedim..kahretsin benim amfiiiyii...burhan abi illa selekktör yap dedi.ama tek farla sellektör olmaz..olursa böyle berbat olur :)

Her iki demoyu da çok beğendim

yok abi demolar çok güzel olmuş.sende anfi olmasa ne yazar kulaklıkla bile yaparsın sen bu demoları.ellerine sağlık abi

abi kemençe mükemmel ellerine sağlık

çok sağolunuz,amfiyi bugün bakıma soktum,2-3 gün kulaklıkla idare edicem.zor olucak benim için
not:teşekkür butonum yokk