Hakkınızı helal edin...

• Konbuyu başlatan birol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birol

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar kısa zamanda sitede bi çok dost edindim,bi çok şeyler paylaştık,eğer kırdıysam çok özür dilerim.ben artık siteyi bırakıyorum.. zaten klavyemide satmıştım herşey için çok tşk ederim herkese başarılar dilerim...

Cevap: Hakkınızı helal edin...

Sonsuz teşekkürler, yolun açık olsun. Sonsuz sevgilerimle,

yolun açık olsun gardaş

yani iş bitti ortaklık arkadaşlık bitti.orgu satsanızda mademki iyi dostluklar vede arkadaşlıklar yaşadınız niye siteyi bırakıyorsunuzki.ben olsam bıraksamda bunu dile getirmezdim.arada girip hal hatır sorabilirsiniz.neyse bu konuda yazılacak çok şey var ama gereksiz.bu zihniyetteki birisine ne söylesek boş.allah yolunuzu açık etsin.

yani iş bitti ortaklık arkadaşlık bitti.orgu satsanızda mademki iyi dostluklar vede arkadaşlıklar yaşadınız niye siteyi bırakıyorsunuzki.ben olsam bıraksamda bunu dile getirmezdim.arada girip hal hatır sorabilirsiniz.neyse bu konuda yazılacak çok şey var ama gereksiz.bu zihniyetteki birisine ne söylesek boş.allah yolunuzu açık etsin.

belkide bu tür yorumlar yüzündendir

konunuzda neden olduğunu belirtmişsiniz.bahane yaratmaya gerek yok bence.yorumda çok haklıyım kim olsa bu şekilde düşünür bence.belkide ben bu siteyi evim gibi görüp benimsediğiden dolayı böyle yorumladım.dostluklarda da böyle değilmidir.işim bitti eyvallahhhh yok benim dostluklarımda... görüş meselesi.

Kisaca kopruyu gectik is tamamdir..

konunuzda neden olduğunu belirtmişsiniz.bahane yaratmaya gerek yok bence.yorumda çok haklıyım kim olsa bu şekilde düşünür bence.belkide ben bu siteyi evim gibi görüp benimsediğiden dolayı böyle yorumladım.dostluklarda da böyle değilmidir.işim bitti eyvallahhhh yok benim dostluklarımda... Görüş meselesi.

bence herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir bize de bu yakışır.

neyi anlamıyorum biliyormusnuz.. onbinlerce üyelerimizden hergün sitemize girip aylar sonra yada hiç girmiyen bir kaç üye olabiliyor her biri kalkıp ben artık girmicem yada 3-4 ay sonra girerim demiyor..Ferdesu sizin konunuza uygun cevap vermiş siz belkide bu cevaplar yüzünden demişsiniz bakın burası okadar mutavazı ve saygılı bir siteki size bukadar mesaj yazılma tenezülünde bulunuldu..
Diğer yandan siz bizi beğenmeseniz ne çıkar? buğday ambarındasınız 1-2 tane kayıp olsa ne çıkar demiyoruz bak...

neyi anlamıyorum biliyormusnuz.. onbinlerce üyelerimizden hergün sitemize girip aylar sonra yada hiç girmiyen bir kaç üye olabiliyor her biri kalkıp ben artık girmicem yada 3-4 ay sonra girerim demiyor..Ferdesu sizin konunuza uygun cevap vermiş siz belkide bu cevaplar yüzünden demişsiniz bakın burası okadar mutavazı ve saygılı bir siteki size bukadar mesaj yazılma tenezülünde bulunuldu..
Diğer yandan siz bizi beğenmeseniz ne çıkar? buğday ambarındasınız 1-2 tane kayıp olsa ne çıkar demiyoruz bak...

saygi istenmez kazanilir,bu arkadasinki okuz oldu ortaklik bitti olmus,bunun icinde cok fazla yorun yapmaya gerek yok aslinda kalanlar bize fazlasiyla yeterde artar bile,tamamen cikar amacli bir uyelik olmus belki aleti bu sitede satarim gibi........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...