haberin varmi yeni md korg pa800 harun,dan

Cevap: haberin varmi yeni md korg pa800 harun,dan

Teşekkürler Harun hemşerim ellerine duygularına sağlık.

ellerine saglik super olmus

teşekkürler

kardeşim bu site kapalı milleti neden kandırıyorsunuz düzgün bir sitede yayınla

Hitab şeklinize dikkat edin site kapalıysa açılabiliyor Dns Ayrlarını değiş indir ne kandırmasından bahsediyorsun emir vaki olmuyor malesef değiş ayarlarını kullan siteyi

gir şu siteye yap ayarlarını

Dns Değiştirmek [ Resimli Anlatım ] -

Eline Sağlık Arkadaşım Başarılarının Devamını Diliyorum Yapabilirsen Eğer Senden İsteğim Var DÜŞTÜM KABE YOLLARINA Adlı İlahisinin de böyle Enstrumantalınıda Yaparmısın Rica Etsem

arkadasim milleti serefsizler kandirir kimseye parayla mal satmadik para almadik ihtiyaci olanlara yapip paylastim, 2000 kisi indirmis kimi kandirmisiz indiremiyorsun istersen paket yapip postayla gonderelim senin gibi adamlarin yuzunden paylasim azaliyor ben bunlari zaten sahnede ayni haliyle canli caliyorum neden md haline getireyimki adami boyle bir hakaretle sinirlendirip sevkini kirmaya hakkiniz yok sadece emege ve insana saygi lutfenn...

arkadasim milleti serefsizler kandirir kimseye parayla mal satmadik para almadik ihtiyaci olanlara yapip paylastim, 2000 kisi indirmis kimi kandirmisiz indiremiyorsun istersen paket yapip postayla gonderelim senin gibi adamlarin yuzunden paylasim azaliyor ben bunlari zaten sahnede ayni haliyle canli caliyorum neden md haline getireyimki adami boyle bir hakaretle sinirlendirip sevkini kirmaya hakkiniz yok sadece emege ve insana saygi lutfenn...

Arkadaşım Çok Haklısın Böyle Emeğe Saygısı Olmayan İnsanlar Malesef Çok Emeğe Saygısı Olanlar İse Zaten Teşekkürlerini Ediyorlar Şunu Bilki Dostum Böyle İnsanın Yaptığı Emeklere Saygısı Olmayanlar Arttıkça İnsanlık da Ölüyor İnsanlığın Ölmesi Demek
Paylaşımcıyı Adam Yerine Almamaktır Böyle Kişileri Siteden Yasaklamak Gerek Tabi ki Bu Benim Görüşüm Esas Karar Admin Arkadaşlarındır.

Ellerin dert görmesin üstat

ellerin dert görmesin canım abim,süpperin ötesi olmuş,tam benim tarzım valla duygulandım.devamını bekliyorum:)