GW8'ciler buraya .....!(Svd oluşturma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GW8'ciler buraya .....!(Svd oluşturma)

GW8 ritim bankasını da oluşturuyorum.Web üzerinden kitlerini değiştirme imkanı olacak şekilde düşünüyorum.

GW 8 de zuhal müziğin yazdığı gibi ritimlerin yanısıra basit yani çok vurmalıdan ziyade saf ritimlere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bunu bir örnekle anlatmaya çalışcam sizlere... aşşağıda verdiğim linkle tıklayarak dinleyeceğiniz şarkılardaki TSM ritimleri gibi abartısız ritimler lazım... Kitlerdeki her zımbırtıyı kullanmaya gerek yok. kulağı bu kadar rahatsız etmeyecek sesler ve kitlerden de harika ritimler çıkar. Benim ritim yazma bilgim olsa keşke...

TIKLA DİNLE

Sinan Kardeşimiz paylaşımını yapmıştır.Kendisine sonsuz teşekkürler.Diğer arkadaşlarımızdan da gw8 adına birşeyler bekliyoruz.

Enstrüman sesleri dinlenemiyor. Tekrar siteyi kontrol edebilirmisiniz.

Gw-8 için verdiğiniz uğraşlardan dolayı size sonsuz teşekkürleri mi sunuyorum çalışmalarınız da başarılar.

Enstrüman sesleri dinlenemiyor. Tekrar siteyi kontrol edebilirmisiniz.

Gw8.svd oluştur butonu aktif edilince dinleyebilirsiniz.Güncelleme nedeni kapalıdır.

nerde proğram nasıl ses ilave ediyomuş orgun kendi oluştur svd dosyası vardır başka proğramla açmazsın sadece org üzerinde parametlerle oynayarak ses elde edebilir ve elde sesleri save ettiklten sonra svd dosyasını org kendisi oluşturur site açılacakmış nerde hani site falan yok arkadşım olmayacak şeyleri yayınlayıp milleti kandırmayın slemalar

nerde proğram nasıl ses ilave ediyomuş orgun kendi oluştur svd dosyası vardır başka proğramla açmazsın sadece org üzerinde parametlerle oynayarak ses elde edebilir ve elde sesleri save ettiklten sonra svd dosyasını org kendisi oluşturur site açılacakmış nerde hani site falan yok arkadşım olmayacak şeyleri yayınlayıp milleti kandırmayın slemalar

Bu site zamanında dediklerini yapıyordu. İlgisizlikten kapatıldığını sanıyorum. Başka svd lerden benim anlattığım tarzda da sesleri bir araya getirebilirsiniz.

valla liki indremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...