Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
1-song record ekranının alt sağında length : bölümünü istediğiniz mezura ayarlarsanız o kadar kaydeder.
2- Ritim yazma bittikten sonra exit'le ana ekrana gelince Write+Style+enter ritim ismi+enter+enter yaparsan ritim usere kaydolur.
3-Quantize !/8, 1/16 normal. daha yukarıda çok hassaslaşır.Hata kabul etmez. Ama bazı notalar için zorunludur.
4- Ritim bölümünde ;
a- Ritim record ekranında mesela accdrum ekrandayken en sağda micro içine gir. Expression 127 en yüksek ses olur. Bu ayar davulun komple sesini etkiler.Daha aşağılarda davulun her sesine ait (mesela cross) volümler var. onları tek tek değiştirebilirsin.
b- Ana ekranda Part Wiew'e 2 kere basarsan ritmin 8 kanal express ayarları 127 gelirse en şiddetli olur.
c- Ana ekranda Part Wiew'e 1 kere basınca 8 kanal ritmin volüme ayarlarını 127 getirirsen ses artar. Bu ayarı Performans sisteminde kilitlemezsen org açıldığında ilk hale gelir.)
Ses şiddetiyle ilgili 3 bölüm birbirinden bağımsızdır. Herbiri ayrı sesi açar.
Bu açıklamamdan sonra bana bir dua edersin herhalde...
Mustafa abi bir sorum olacak... bu cross ayarlarında ritim içindeki darbuka,zil,tef,bateri vb. olan çalgıların değerleri var hani 1-127 arası , o değerleri arttırıp azaltabiliyor muyuz? bunu nasıl yapabiliriz? artı bu crossların seslerini değiştirebiir miyiz? mesela alkış yerine darbuka koyabilir miyiz? varsa böyle bir şey bunu nasıl yapabiliriz?
arkadaşlar yazdığım introlar hep bir nota düşük çalıyor, re olarak çalıyorum ama hep bir nota düşük, bunu nerden ayarlayabilirim.herkese saygılar
Arkadaslar ritimleri yazdıktan sonra ses ayarlarını nasıl sabitleyebiliriz.orgu açtığımda hersey nasıl sabitleyebiliriz
volüm ayarlarından 2 türlüsü açıp kapayınca değişmez. 3 cüsü favorit olarak kısayola kopyalarsan , çağırmayıda oradan yaparsan değişmez. Konunun önceki sayfalarında hangi volüm ayarının değişeceğini açıklamıştım.Reverb türünü sağ elde kullandığın performans sesin içinde ayarlayacaksın. O reverbi ritimde kullanacak.Hocam yazdığım ritimlerin volum ayarlarını kasdediyorum.ritmi yazdıktan sonra derinlik ve volum sabitleme işlemi.orgu kapatıp acsam bile yaptıgım ayarlar yerinde kalmalı yani.teşekkür ederim ilgilerinize
Ritim yazdıktan sonra part wievden yaptigimiz ayarları demiştim hocam.nasıl sabitleyebiliriz bu ayarları herkese saygılar