Cevap: GW8 Soru
ayrıca yıllar önce cakewalk pro9 kullandıgımda (midi yazılımı için)org u midi kablo ile baglayıp gm sesleri dısında kullanacagım org a özel sesleri cakewalk programının içerisinden program change lerini degiştirebiliyordum(event edit olması lazım) bilgisayar destekli müzik le ugraşmaya da bayagı ara verdim su an ezbere konusuyorum ama belki bir faydası olur.
eger ritmi ilk başta midi halinde cubase veya cakewalk ta hazırlayıp sonra style çevirmek istersen program change lerini cakewalkta istediğin gibi ayarlarsın daha sonra bu midi parçasını gw8 in style converter programı ile style çevirirsen cakewalkta girdiğin cc101 cc100 gibi parametreler ritmde oldugu gibi kalır.
eger gw8 i usb kablo ile pc ye baglayıp sequancer programı ile çalışacaksan ve programın midi out unu gw8 e yönlendireceksen gw8 de song dügmesinin açık olmasına dikkat et.
yani kısacası eger gw8 in micro edit bölümü senin girecegin parametreleri kabul etmiyorsa cubase cakewalk gibi bir programda midi olarak hazırlayıp program change leri cubase de veya cakewalkta düzenleyip o şekilde midi save yaparsın daha sonra gw8 e özel style converter programı ile o midi dosyasını style çevirirsin
eger style önce midi dosyası olarak hazırlayacaksanada midi kanallarını şu şekilde hazırlaman lazım
1 Accompaniment 1 (ACC1)
2 Accompaniment Bass (ACC bass)
3 Accompaniment 2 (ACC2)
4 --------- Don't use
5 Accompaniment 3 (ACC3)
6 --------- Don't use
7 Accompaniment 4 (ACC4)
8 Accompaniment 5 (ACC5)
9 Accompaniment 6 (ACC6)
10 Accompaniment Drums (ACC drums
umarım yardımcı olabildim biraz ifade karışıklıgı oldu ama sen beni anlamışsındır