- Enst.
- elektro ve klasik gitar
arkadaşlar malum birçok arkadaş bu aleti çözdüler ve yaptıkları demolarla bayağı yol aldıkları anlaşıldı.önceki paylaşımlar kaliteden oldukça uzak çalışmalardı.tabii bunda aletin yeni olmasının nedeni vardı.ancak yeni paylaşımlar bıçak gibi kesildi.ne bileyim amatör olarak paylaşım burda çok önemli.paylaşımın azalması bu aletin geleceğine darbe vuracağı kesin.yani kendi bindiğimiz dalı kesmek gibi birşey olur.bazı orglar gibi yarı fiatına satamama riski doğar.ticari amaç için yapanlarında bu konuda daha hızlı çalışması gerekli.yapılan çalışmaların demoları yayınlanırsa alıcı da olur.ben aleti satıyorum ama diğer kullanıcıları da düşünmek lazım.set işini becerebilsem tüm site üyeleriyle zevkle paylaşırdım.ama yaşım buna müsait değil.kısaca paylaşım bu sitedeki herkesin yararına arkadaşlar.gw8 in geleceğide burda.ben düşüncelerimi burda belirttim.exr46 durumuna düşürüp düşürmemek artık üstadların elinde.fiatının çok üzerinde performanslı süper bi aletgw8.kısmet olur satarsam pa80 almayı düşünüyorum,satamazsam da zevkle kullanmaya devam edecem gw8 i zaten.tüm dostlara saygılar.....