Gw8 picht bender satan konuya bakın...

bydjmehdi

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800, gw8
Arkadaşlar acil ddiyorum yaa önceki konuya neden kimse bakmıyor nasıl tehmin ederim gw8 için picht bend i bulunduğum yerde yok siparişle alıcam yardım edin...

Cevap: Gw8 picht bender satan konuya bakın...

Sipariş vermenin dışında alterntif olarak gördüğün yöntem nedir? Kolay kolay kimsenin elinde gw8 pitch bendi bulunmaz, ne istediğini ben anlamadım, diğerlerininde anladığını sanmıyorum. Muhtemelen cevapsız kalmanın nedeni budur.

anlamadığın soruya nasıl cevap verebiliyorsun önce cevaplayıp sonrada anlamadım diyorsun konu zaten pich bend satan varmı diye geçiyor bunun neyini anlamıyorsunuz

Güzel kardeşim;
Önceki konuna yeterince bakan olmuş, sadece ben yorum yazmışım. Sen tekrar konu açıp 'neden bakmıyorsunuz' diye sitem edince farklı bir isteğin olduğunu düşündüm. Konuya cevap gelmemesinin nedeni kimsenin pitch bender satmıyor olması. Pitch bender'ı servis satar, tamirci satar. X bir tamirciden alırsanda oda teknik servisinden alır. Kullanıcının elinde pitch bend olmaz, olursada sağlam olmaz. Gw8 gibi fazla rağbet görmeyen ve yeni sayılabilecek bir cihazın pitch bend'ini buralarda bulman büyük şans olur. Ve unutma ki tek amacım sana yardımcı olmaktı, cevap verirken bunu daima göz önünde bulundur.
Bol şans.

Roland servislerine sormalısın.

arkadaşım bulunduğun yerde yok diyorsun ozaman şöyle yap eğer biraz elektronik bilgin varsa veya iyi bir elektronikçi tanıdığın rolandlarda modilation veya pıcht bender aynıpotu kullanıyor birbiriyle yer değiştirdiğin zaman düzelecektir kolay gelsin...

yardımınız için teşekürler ama faydasız:)

istanbul karaköy yüksek kaldırımda utar müzik te bulabilirsin arkadaşım

Teşekürler

rolandın yetkili servisi zuhal müzik.onlarla irtibata geçin.